dziennik zdazren
mam problem z jednym programem patrz zalacznik. a na dodatek podczas uruchamiania kompa wyskakuje mi problem lecz nie moge zdazyc go przeczytac jak to sprawdzic w dzienniku??
Odpowiedzi: 8
nie lenistwem tylko nie chcecia skopania czegos ;] pierwszy raz sie bawie w jakies dzienniczki i co do dzienniczka nie wiem nic
I długo poczekasz. Skoro nie chce Ci się liter czterech ruszyć.
Ignorancję lenistwem kryć – to dopiero pokaz jest.
Ignorancję lenistwem kryć – to dopiero pokaz jest.
dalej czekam na odpowiedz
ROTFL :lol:
1potrafie ale mi sie nie chce
2 nic dziwnego macie tu mieso
3 nie bo nie wiem jaka on ma forme a bledow jest w sroc pisalem nie zdazam zauwazyc jaki to blad :evil: a cos zes sie tak mnie przyczepil ??? specjalista nie znaczy od wszystkiego ;]
2 nic dziwnego macie tu mieso
3 nie bo nie wiem jaka on ma forme a bledow jest w sroc pisalem nie zdazam zauwazyc jaki to blad :evil: a cos zes sie tak mnie przyczepil ??? specjalista nie znaczy od wszystkiego ;]
Nie tak dawno przechwalales sie co to z Ciebie za chakier i specjalista od windowsow. Nie podejrzewalbym Cie jednak o to, ze:
1. nie potrafisz odszukac w google prostej wskazowki
2. nie potrafisz odszukac na forum prostej wskazowki
3. nie potrafisz odszukac w podgladzie zdarzen informacji o bledzie, jesli tylko masz zegarek oczywiscie
1. nie potrafisz odszukac w google prostej wskazowki
2. nie potrafisz odszukac na forum prostej wskazowki
3. nie potrafisz odszukac w podgladzie zdarzen informacji o bledzie, jesli tylko masz zegarek oczywiscie
wopisz sobie w google dziennik to zobaczysz co ci wyskoczy rowniez na tym forum chce sie tylko dowiedziec co to za blad i tyle. a na dodatek nie wiem gdzie tam sprawdzic blad wyskakujacy an poczatku
Przeczytac ?Maciek:jak to sprawdzic w dzienniku??
Ty masz nawet archiwum forum pod reka.Maciek podpisie:Jezei nie znasz odpowiedzi na jakies pytanie kliknij tu– www.google.pl
Strona 1 / 1