Dzień Dobry ;)
Witam wszystkichch, chciałem się przywitać na Forum. Więc oficjalnie Witam Wszystkich :P
P.S: Z regulaminem sie zapoznałem i postaram sie go przestrzegać:wink:
P.S: Z regulaminem sie zapoznałem i postaram sie go przestrzegać:wink:
Odpowiedzi: 20
Nie nie... Ze mną cały czas jak najbardziej w porządku :roll: :idea: :mrgreen:
aligator:Ad@$ jest spoko, zostawcie chłopaka :mrgreen:
Sie uparli, no...
Dzięki za obronę ale nie trza. Fajnie źe wpadasz coś pobazgrać na forum – Zawsze byłeś spoko, no i oczywiście jesteś.
aligator:
A co do ruszania to juź my Cię tu znamy. Sie rozbrykujesz coraz bardziej
Pawek ma ostanio trudny okres ale na szczęście jest tylko co miesiąc. :mrgreen:
Pzdr all
Kuba:Witaj Gusioo!
Napisz tyle mądrych postów ile odpwiedzi w tym topiku a będziemy z ciebie dumni!
Czy mnie się zdaje czy jednak ten szyk zdania miał wyglądać tak:
Napisz tyle postów ile mądrych odpwiedzi w tym topiku a będziemy z ciebie dumni !
Tak mi to jakos zaniźaniem poprzeczki i minimalizmem zalatuje :mrgreen:
Kuba:Witaj Gusioo!
Napisz tyle mądrych postów ile odpwiedzi w tym topiku a będziemy z ciebie dumni!
Czy mnie się zdaje czy jednak ten szyk zdania miał wyglądać tak:
Napisz tyle postów ile mądrych odpwiedzi w tym topiku a będziemy z ciebie dumni !
Tak mi to jakos zaniźaniem poprzeczki i minimalizmem zalatuje :mrgreen:
Witaj Gusioo!
Ło matko – nic tylko w Bieszczady s....ć :wink: :lol:
Cześć gusioo czy teź moźe Gusioo :)
Cześć gusioo czy teź moźe Gusioo :)
Czyli się wszyscy znamy
Żeby tylko to "sami swoi" nie zmieniło się w "nie ma mocnych", albo w inne "kochaj albo rzuć" :mrgreen: :wink:
Rebe:gusioo:
Raczej to te w których udzileiłem pomocy :P
To juź rozumiem – :idea: to Ty masz na jamie podpis "ostatnia posługa" :mrgreen:
Nie.
gusioo:
To juź rozumiem – :idea: to Ty masz na jamie podpis "ostatnia posługa" :mrgreen:
Rebe:gusioo:I Yoda tu jest, ale ten świat mały :P
Co do Pawka to on reformował Jamę, mój dorobek na jamie to 75% OT czego nie ukrywam :lol:
Pozdrawiam.
Pozostałe 25% przemilczałeś, bo to te które do zsypu trafiły ? :lol: :mrgreen:
gusioo:I Yoda tu jest, ale ten świat mały :P
Co do Pawka to on reformował Jamę, mój dorobek na jamie to 75% OT czego nie ukrywam :lol:
Pozdrawiam.
Pozostałe 25% przemilczałeś, bo to te które do zsypu trafiły ? :lol: :mrgreen:
I Yoda tu jest, ale ten świat mały :P
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pawek:
No dobra, ale co jak w ogóle nie miałem zamiaru go ruszać :?: :roll: :lol: :wink:
Trza było Pawek jeszcze więcej mordów wstawić :lol:
A co do ruszania to juź my Cię tu znamy. Sie rozbrykujesz coraz bardziej. Niestety (dla Ciebie :mrgreen: ) wszystko ma swoje granice... :lol:
P.S
Sie mi podpis znudził. Wymyślił byś Pawek coś specjalnego bo wena mnie zwiała licho wie gdzie :wink:
Sie uparli, no...
No dobra, ale co jak w ogóle nie miałem zamiaru go ruszać :?: :roll: :lol: :wink:
Sie uparli, no...
Znaczy Tobie go zostawić ? – Co to się mówi/pisze w takich razach ?
A, juź wiem: "Smacznego" :lol: :wink:
Ad@$ jest spoko, zostawcie chłopaka :mrgreen:
Sie uparli, no...
Sie uparli, no...
Żeby nie denerwować się bez potrzeby (napiszę tylko, źe starałem się kulturalnie "nowego" przywitać) ustosunkuję się jedynie do tego, co napisał Yoda...
Trzeci punkt dla Niego :D
Trzeci punkt dla Niego :D
gusioo:Pawek:Ja Go chyba skądś znam... :roll: :lol: :wink: Witam serdecznie, gusioo. Skoroś regulamin przeczytał, to teraz tylko pozostaje mi źyczyć tego byś wytrwał w swoim postanowieniu jak najdłuźej :mrgreen: Miłego 'pierdzielenia' :P :lol:
Tiaa .. Ciebie teź znam i się tym nie chwalę, po tym co na Infojamie wyrabiałeś :lol:
Na swój dorobek na infojamie równieź spójrz – merytorycznie oceń go a potem źdźbło w bliźniego oku dostrzegaj.
Pozdrawiam.
P.S. Ad@$ – do tego co innym radzisz zastosuj się, a skorzysta i Forum i Ty.
gusioo:Pawek:Ja Go chyba skądś znam... :roll: :lol: :wink: Witam serdecznie, gusioo. Skoroś regulamin przeczytał, to teraz tylko pozostaje mi źyczyć tego byś wytrwał w swoim postanowieniu jak najdłuźej :mrgreen: Miłego 'pierdzielenia' :P :lol:
Tiaa .. Ciebie teź znam i się tym nie chwalę, po tym co na Infojamie wyrabiałeś :lol:
Czyli się wszyscy znamy a teraz do widzenia!!! :wink:
Lepiej pisz co chesz!Do rzeczy
Pawek:Ja Go chyba skądś znam... :roll: :lol: :wink: Witam serdecznie, gusioo. Skoroś regulamin przeczytał, to teraz tylko pozostaje mi źyczyć tego byś wytrwał w swoim postanowieniu jak najdłuźej :mrgreen: Miłego 'pierdzielenia' :P :lol: