dziadoskie meile na o2
o2, witajcie, niby 250 mega miejsca na dysku niby 20 mega na raz moźna przesłać, a mi się to jeszcze nigdy nie udało
wysyłając jakiekolwiek pliki powiedzmy większe niź 5 mega zawsze przy 3/4 przejścia zrywa połączenie z serwerem, najpierw informuje o braku ruchu i wybieram czekaj po czym jeszcze idzie i zrywa.
Gdzie moźe być przyczyna ?
wkurza mnie to bo muszę dzielić emaile na małe spakowane po 3 mega partie....
wysyłając jakiekolwiek pliki powiedzmy większe niź 5 mega zawsze przy 3/4 przejścia zrywa połączenie z serwerem, najpierw informuje o braku ruchu i wybieram czekaj po czym jeszcze idzie i zrywa.
Gdzie moźe być przyczyna ?
wkurza mnie to bo muszę dzielić emaile na małe spakowane po 3 mega partie....
Odpowiedzi: 14
Danielu, czy widzisz w prawym rogu swojego postu przycisk "Zmien" ? Zacznij go uzywac jesli chcesz cos dopisac.
Ja wysylalem pliki powyzej 19 MB.
A po co taka poczta ? Zamiast edysków !
Ma duza pojemnosc i szybko dziala.
A predkosc edysków i cala ich obsługa – to totalna porazka.
Daniel
A po co taka poczta ? Zamiast edysków !
Ma duza pojemnosc i szybko dziala.
A predkosc edysków i cala ich obsługa – to totalna porazka.
Daniel
Ja mam kilka kont na o2, moi znajomi tez.
Skrzynki po 250 MB i 20 MB dla jednego pliku zdecydowanie dzialaja !
A dziadowskie konta o sa na WP i na Onecie.
Ja mam kilka kont na o2, moi znajomi tez.
a ja nie wiem dlaczego wysyłanop do mnie maile po 6 Mb i dochodziły wysyłac tez wysyłaem chyba dokladnie 5.78 i nie przerywało ,a wysyłałem tylko zeby sprawdzić czy sie da ..bo moim zdaniem pchanie takiech plików na poczte to sie mija z celem ..
a ja nie wiem dlaczego wysyłanop do mnie maile po 6 Mb i dochodziły wysyłac tez wysyłaem chyba dokladnie 5.78 i nie przerywało ,a wysyłałem tylko zeby sprawdzić czy sie da ..bo moim zdaniem pchanie takiech plików na poczte to sie mija z celem ..
mam jedno konto na o2 i przed chwila sprawdzilem i plik 6.2 MB poszedl spokojnie z tego konta ...
Uzywam do poczty The Bat!
Uzywam do poczty The Bat!
Spokojnie Panowie, spokojnie...
dlatego w inne bo problem moim zdaniem nie dotyczył
office tylko prowaidera. (ale mogę się mylić, zero problemu następnym razem jak będę miał problem z jakąś usługą w sieci to walę na dział office :)
Uźywam outlooka, + neo.
narazie bez poprawy...przy duźych plikach serwer kaźe "czekaj..ble ble ble" i po jakimś czasie zrywa połączenie ?
Chmm moźe idzie ustawić jakieś czasy połączenia z serwerem o2.pl albo coś...
pozdr
dlatego w inne bo problem moim zdaniem nie dotyczył
office tylko prowaidera. (ale mogę się mylić, zero problemu następnym razem jak będę miał problem z jakąś usługą w sieci to walę na dział office :)
Uźywam outlooka, + neo.
narazie bez poprawy...przy duźych plikach serwer kaźe "czekaj..ble ble ble" i po jakimś czasie zrywa połączenie ?
Chmm moźe idzie ustawić jakieś czasy połączenia z serwerem o2.pl albo coś...
pozdr
po wiekszosci Twoich postow widac ze tylko krytykujesz a nic nie odpowiadasz, ja chociaz proboje to robic, fkt nie zawsz emusze miec racje bo jestem tylko czlowiekiem ale jakas porada zawsze moze byc dobra, pozatym juz kilku osobom tu pomoglem ... i moze sie uda wiekszej ilosci osob pomoc ...
Kolego, widze po Twojej radosnej tworczosci, ze oszolomiony jestes tym rozmiarem i pomimo tego ze w wiekszosci swoich postow nic nie wnosisz do tematu, starasz sie je produkowac masowo. To Ci moze nie wyjsc na zdrowie.TheL:
i tak tu jest duzo postow :D chyba najwieksze forum jakie znam :D
Spróbuj przez outoloka. Podobne rzeczy są na interii.
i tak tu jest duzo postow :D chyba najwieksze forum jakie znam :D
Zdecydowanie problem z pocztą u jednego z dostawców to jest coś czemu warto poświęcić topic w dziale Office'a dotyczącym.
HUBPOZ – to sie nazywa śmiecenie lub bezmyślność.
Przenoszę.
HUBPOZ – to sie nazywa śmiecenie lub bezmyślność.
Przenoszę.
czym wysylacz poczte ?
Strona 1 / 1