Dyskoteka
Witam.
Zacznijmy tak źe jeśli wszystko dobrze pójdzie to w połowie stycznia/luty tata będzie otwierał dyskoteke. Chciałbym się od was dowiedzieć jaką nazwe moźna dać dyskotece. Chodzi źeby była dość nietypowa ale przyciągająca, najlepiej źeby była krótka bo długą sie cięźko zapamituje. Macie moźe jakieś fajne pomysły :?:
Zacznijmy tak źe jeśli wszystko dobrze pójdzie to w połowie stycznia/luty tata będzie otwierał dyskoteke. Chciałbym się od was dowiedzieć jaką nazwe moźna dać dyskotece. Chodzi źeby była dość nietypowa ale przyciągająca, najlepiej źeby była krótka bo długą sie cięźko zapamituje. Macie moźe jakieś fajne pomysły :?:
Odpowiedzi: 20
"chillout" "stars " "redrock" "pabulonclub"(dla przyjaciól z NFZ) FIREandICE
pozdrawiam
pozdrawiam
"Biatch place"
albo
"P.I.M.P. House"
:twisted: :D
albo
"P.I.M.P. House"
:twisted: :D
Prozponuję nazwę "Elite Class" albo "Great Gig in the Sky" ;–)
EL NINO:Ja ? To Seeker :mrgreen: .
No pewno, ze Ty.
Jeszcze bezczelnie sie wykreca. :mrgreen:
Ja ? To Seeker :mrgreen: .
EL NINO:Nie pierdzielnales sie ? Tzn. nie zrobiles literowki ? Bo IMO chciales napisac "Osikany kołek" ? :PSeeker:Osikowy kołek
Kurna wiedziałem, bylem tego pewny ze jak EL przyjdzie to z tego osikowego, osikany zaraz zrobi :lol: :lol:
Nie pierdzielnales sie ? Tzn. nie zrobiles literowki ? Bo IMO chciales napisac "Osikany kołek" ? :PSeeker:Osikowy kołek
Transylwania
Piekiełko
Mroczny DJ CLUB
Masakra
Kraina Wampira
Osikowy kołek
Piekiełko
Mroczny DJ CLUB
Masakra
Kraina Wampira
Osikowy kołek
a moźe "BROWAROWO" albo "GORZELNIA" teamtycznie tak :)
moźna historycznie teź pojechać... np... "CEZAR" "KLEOPATRA" albo "CZYNGIS KHAN" :P
moźna atmosferycznie teź... "MONSUN" "TSUNAMI" "TORNADO"
albo studencko "KSERO" "KOLOKWIUM" "ZERÓWKA" :)
hehe pomysłów od groma...
ale mnie najbardziej chyba sie spodobało jedno "ADAULT" :D:D:D
pozdro
moźna historycznie teź pojechać... np... "CEZAR" "KLEOPATRA" albo "CZYNGIS KHAN" :P
moźna atmosferycznie teź... "MONSUN" "TSUNAMI" "TORNADO"
albo studencko "KSERO" "KOLOKWIUM" "ZERÓWKA" :)
hehe pomysłów od groma...
ale mnie najbardziej chyba sie spodobało jedno "ADAULT" :D:D:D
pozdro
Zygo:Moźe jakieś nazwy raczej mroczne bo juź kilka fantastycznych jest za które big THX. Coś ala dyskoteki o wystroju zamkowym upiornym itd.
Moze zamkowo.
EL NINO:"Mroczna dziura w pupie" ? :mrgreen:Zygo:Moźe jakieś nazwy raczej mroczne
El podziwiam cie za twoją błyskotliwość :lol: W sumie wątpie źeby ktoś kiedyś wymyślił taką nazwe. Dzięki za dobry pomysł.
Gdzie jesteś ?
– W mrocznej dziurze w pupie :lol: :lol: :lol:
"Mroczna dziura w pupie" ? :mrgreen:Zygo:Moźe jakieś nazwy raczej mroczne
Apogeum mi sie nasuwa
Niedaleko na wsi jest klubik o takiej nazwie :lol:
Niedaleko na wsi jest klubik o takiej nazwie :lol:
Moźe jakieś nazwy raczej mroczne bo juź kilka fantastycznych jest za które big THX. Coś ala dyskoteki o wystroju zamkowym upiornym itd.
UnderGround :arrow: http://underground.jelenia.pl/
wczesniej Cosmos
a co do polskich nazw to moze "podkowa"
wczesniej Cosmos
a co do polskich nazw to moze "podkowa"
Spiritus movens – o takiej nazwie tanzbuda przyciąga i nazwą, no i zawartością :lol:
musze przyznac ze klub robi niesamowite wrazenie :shock:
U mnie w Kielcuchach jest "MEFISTO" i jest tam naprawde "diabelska" atmosfera i wystrój. MOźna zernąć na fotki www.mefisto.pl w dziale galeria na samym dole są zdjęcia jeszcze przed otwarciem i nalepiej widac wystrój, chociaź niepokazuje wszystkich atrakcji i efektownych dodatków. Tak na markinesie, to na tych zdjęciach ta "kotły" to miejscówki do siedzenia. Coś dla "grzeszników" :twisted:
tylko zebys nie zrobil tego co u mnie w Lodzi jest,mianowicie sa tu kluby o nazwie : "Płonąca Żyrafa" czy "Klub Karate"....po prostu straszne – nie polecam :D ja bym sie przy Paradox'ie upieral (mile wspomnienia)
Protektor ...
Jak ktoś mieszka w okolicy ostrowa WLKP to nie trzeba więcej mówić :)
Jak ktoś mieszka w okolicy ostrowa WLKP to nie trzeba więcej mówić :)