dysk z allegro brac czy nie ???
mam pytanko do wszystkich czy warto szukac hdd ok 30 gb z allegro ?????? oczywiscie od konkretnego sprzedawcy (tzn min 15 aukcji w + i 0 w – ) bo musze wkoncu kupic chociaz te 20 gb bo to juz naprawde mnie denerwuje ze mam 3 gb na system :) i tak sie rozgladam za dyskiem do 100 zl na allegro
co myslicie brac czy nie nowa 20 min 250 zl a uzywke mozna by miec za niecala 100 ale problemy sa 2 uczciwosc sprzedawcy i poczty bo jak kiedys widzialem jak oni traktuja te paczki to mialem ochote wyslac granat z luzna zawleczka :)
pozdrawiam
co myslicie brac czy nie nowa 20 min 250 zl a uzywke mozna by miec za niecala 100 ale problemy sa 2 uczciwosc sprzedawcy i poczty bo jak kiedys widzialem jak oni traktuja te paczki to mialem ochote wyslac granat z luzna zawleczka :)
pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
a kto cos wie na temat hdd hitachi ?? sa nowe na runku hdd ale czy dobre ??
dzieki pozdrawiam
dzieki pozdrawiam
Rysiek80:
bo jak kiedys widzialem jak oni traktuja te paczki to mialem ochote wyslac granat z luzna zawleczka :)
Radzę Ci zapomnieć o kupowaniu dysków przez internet, poniewaź nawet jak trafisz na uczciwego sprzedawcę to po przejściu przez pocztę ten dysk będzie, delikatnie mówiąc w nienajlepszym stanie!
Sam doświadczyłem to na własnej skórze wysyłając monitor. Babka na poczcie zdejmując go z wagi tzuciła nim w kąt, aź miałem ochotę go spowrotem odebrać, tymbardziej, źe koleś który stał w kolejce przede mną składał reklamację, bo dostał jakieś szkło – ale potrzaskane! Dlatego wątpię w to źe ten dysk dotrze do Ciebie sprawny, nawet jakby był porządnie zapapowany to i tak poczta będzie rzucać paczkami!
Grunt to pewny sprzedajacy i nie zawsze tanszy znaczy lepszy, mozna prosic sprzedajacego moze o jakis screen z jakiegos porgrmau sprawdzajacxego hdd czy np nie ma bad'w, sam wiecej sprzedalem niz kupilem na allegro gdyz uwazam ze nigdy niema pewnosci, aczkolwiek cena kusi, alternatywnym rozwiazaniem jest kupienie czegos niedaleko swojego miejsca zamieszkania i odbiorek osobisty :)
Ja osobiście nabyłem dysk z Allegro jest to 40GB CAVIAR ma juź 1,5 roku – chodzi po dziś dzień :)
zgadzam sie z "The_judge" w 100% co do zaufanych sprzedających
Pozdrawiam
Larry 8)
zgadzam sie z "The_judge" w 100% co do zaufanych sprzedających
Pozdrawiam
Larry 8)
jak zaufany człowiek, to kupuj. Moźesz go po prostu poprosić by jakoś dodatkowo zabezpieczył dysk – owinął go kilkakrotnie tą "folią bombelkową" i włoźył do jakiegoś pudełka
powinien przeźyć podróź :)
he he dobry text :lol:
powinien przeźyć podróź :)
jak kiedys widzialem jak oni traktuja te paczki to mialem ochote wyslac granat z luzna zawleczka
he he dobry text :lol:
Strona 1 / 1