Dysk WD 80GB SERIAL ATA
Witam wszystkich. Czy ktos miał do czynienia, lub ma dysk WD Caviar 80GB na SERIAL ATA ? i mógłby powiedziec jak to się sprawuje. Generalnie chodzi mi o to, źe jak pierwsze dyski na SERIAL się ukazywały tylko dyski Maxtora miały rzeczywisty kontroler SERIAL ATA, a np. dyski SEAGATE miały tylko przejśćiówke na SERIAL i chodziły tak jak zwykłe dyski ATA100. JAk sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda, bo nigdzie nie moge dotrzeć do wiarygodnych danych. Z góry dzięki za wszelkie informacje
Odpowiedzi: 4
z gazet to wiem w roznych testach wypada albo na pierwszym miejscu albo zaraz po baracudzie na drugim wiec te dwa dyski sa najlepsze
brzo2a:
no tak podobno maXtor najlepszy jest.. ja sam sie przymierzam do zakupu dysku i wacham sie miedzy baracuda 120Gb 8mb casch ATA 100 a maXtorem 120Gb 8mb cash ale ATA 133
A, Kto Ci takich głupot naopowiadał???!!!
Jest niezły, ale źeby od razu najlepszy????
no tak podobno maXtor najlepszy jest.. ja sam sie przymierzam do zakupu dysku i wacham sie miedzy baracuda 120Gb 8mb casch ATA 100 a maXtorem 120Gb 8mb cash ale ATA 133
Duźo osób chwali maxtory bo podobno najlepsze ale caviery tez spoko
sam mam caviera 80 gb 8 mb cache i jest całkiem cichy a dziisaj własnie dokupiłem 2 caviera 80 gb 8 mb cache i spoko :D
polecam caviery
Przynajmniej jak na razie nie narzekam na te dyski
sam mam caviera 80 gb 8 mb cache i jest całkiem cichy a dziisaj własnie dokupiłem 2 caviera 80 gb 8 mb cache i spoko :D
polecam caviery
Przynajmniej jak na razie nie narzekam na te dyski
Strona 1 / 1