Dx9.0c
Witam wszystkich;)
Do tej pory urzywałem dx9.0b. Wszystko śmiagało itp itd.
Dzisiaj instalka fify 06 zarządała dx9.0c po czym się wyłączyła. Czym prędzej znalazłem wymaganego dx'a i wgrałem. Po czym okazuje się, że instalka fify dalej nie wykrywa dx9.0c. Poczytałem w necie na temat problemów z instalacją wersji 9.0b na 9.0c i zrobiłem tak jak zalecano... usunięcie dx, zamiana .cab w instalkach dx (tylko tak mogłem zainstalować dx9.0c, inaczej instalacja przebiega bardzo dziwnie, nie wymaga restartu po zakończeniu itp). Jednak nic nie pomogło. Dx happy uninstall wykrywa dx9.0c a fifa dalej uparcie karze takiego doinstalować.
W czym rzecz?
Komputer nie ma najmniejszego problemu z udźwignięciem gry więc nie w sprzecie problem.
Z góry dzięki za pomoc
Do tej pory urzywałem dx9.0b. Wszystko śmiagało itp itd.
Dzisiaj instalka fify 06 zarządała dx9.0c po czym się wyłączyła. Czym prędzej znalazłem wymaganego dx'a i wgrałem. Po czym okazuje się, że instalka fify dalej nie wykrywa dx9.0c. Poczytałem w necie na temat problemów z instalacją wersji 9.0b na 9.0c i zrobiłem tak jak zalecano... usunięcie dx, zamiana .cab w instalkach dx (tylko tak mogłem zainstalować dx9.0c, inaczej instalacja przebiega bardzo dziwnie, nie wymaga restartu po zakończeniu itp). Jednak nic nie pomogło. Dx happy uninstall wykrywa dx9.0c a fifa dalej uparcie karze takiego doinstalować.
W czym rzecz?
Komputer nie ma najmniejszego problemu z udźwignięciem gry więc nie w sprzecie problem.
Z góry dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 1
Zaraz , zaraz.
Czyli gra jest zainstalowana, czy przy próbie instalacji wywala komunikat??
Odpal dxdiag (Start -> uruchom) i zobacz, czy na zakładce pliki DirectX, nie ma żadnych błędów.
BTW, Twoja karta graficzna to...? Wersja sterowników to....?
Czyli gra jest zainstalowana, czy przy próbie instalacji wywala komunikat??
Odpal dxdiag (Start -> uruchom) i zobacz, czy na zakładce pliki DirectX, nie ma żadnych błędów.
BTW, Twoja karta graficzna to...? Wersja sterowników to....?
Strona 1 / 1
Żadnych błędów w dxdiag/directX<br>Komunikat wywala przy próbie instalacji.<br><br>Karta graficzna: radeon x700<br>Sterowniki? Kompa dostałem już "gotowego" więc stery były już wgrane. W menażeru urządzeń mam tylko taką informacje: 11,12,2005, wersja 8,203,0,0. Nie wiem czy Wam to coś mówi:/ Inne gierki, np. Oblivion nie wymagały instalacji nowych sterowników, więc fifa także ich nie powinna sprawiać problemów.<br><br>Po usunięciu dx9.0b i wgraniu "standardowej" wersjo 8.1 niebyłem wstanie zainstalować 9.0c bez zamiany plików .cab z instalacji w wersji 9.0b na tych z 9.0c. Zwykłą instalacje dx z literką c komp mi niewykrywa. <br>Windowsa mam oryginalnego.<br>Tu nie chodzi o odpalenie fify tylko o rozwiązanie problemu. Nienawidze, jak coś mi w kompie niedziała tak jak powinno;)<br>