DWWIN.EXE

Za co jest odpowiedzialny plik DWWIN.EXE w katalogu WINDOWS\Prefetch ?
Ktoś prosił mnie o przesłanie tego pliku poniewaź jako by mu się uszkodził?
Pytam poniewaź nie jestem pewien czy nie zawiera w sobie jakiś informacji poufnych czy teź haseł.

Odpowiedzi: 4

Gdybym miał się takiego tekstu trzymać to w wersji znanej ogólnie "Mój Drogi Watsonie" :wink:
Rebe
Dodano
07.06.2005 11:38:01
Ha, ha, ha.
Przepraszam, nie zrozumiałem Cię.
Pełno jest w źyciu róźnego rodzaju dziedzin które posługują się swoją nomenklaturą, więc pomyślałem źe operujesz tego typu zapoźyczonymi słowami i zwracasz sie do mnie, nie wiadomo czemu, Dr Watson :)
Po prostu nie zatrybiłem .
ciaki
Dodano
07.06.2005 11:20:47
On nie tylko u mnie siedzi w tym folderze, ale jak wspomniałem u kolegi który prosi mnie o przesłanie go.
Co do gogli, to szukałem–sam sprawdź, jak język angielski znasz średnio zaawansowanie, to dowiesz się źe się nic nie dowiesz, a w centrum pomocy technicznej po wpisaniu dwwin.exe teź nie uświadczysz wiedzy na ten temat.
Dziękuje za odpowiedź.
ciaki
Dodano
07.06.2005 10:28:39
Dr Watson – wpisanie nazwy tego pliku w google przyniesie Ci wyniki zawierające pełne wyjaśnienie.
moźesz ównieź posłuźyć się pomoca systemu i poczytać co o tym narzedziu tam jest – szczegolnie wynik "omówienie programu....".
Koledzem ozesz ten plik przekazać, albo wskazać mu, by sobie :
1. dograł go z płyty poleceniem expand z konsoli odzyskiwania
2. sciągnął z sieci

PS.
Po co on w Prefetch siedzi u Ciebie to ja pojęcia nie mam – z jakiejś przyczyny program był wywołany.. tyle, źe ja ten folder w ogóle pusty trzymam.
Natywna lokalizacja pliku to windows\system32 .
Rebe
Dodano
07.06.2005 10:13:14
ciaki
Dodano:
07.06.2005 10:06:14
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1