DWWIN.EXE
Za co jest odpowiedzialny plik DWWIN.EXE w katalogu WINDOWS\Prefetch ?
Ktoś prosił mnie o przesłanie tego pliku poniewaź jako by mu się uszkodził?
Pytam poniewaź nie jestem pewien czy nie zawiera w sobie jakiś informacji poufnych czy teź haseł.
Ktoś prosił mnie o przesłanie tego pliku poniewaź jako by mu się uszkodził?
Pytam poniewaź nie jestem pewien czy nie zawiera w sobie jakiś informacji poufnych czy teź haseł.
Odpowiedzi: 4
Gdybym miał się takiego tekstu trzymać to w wersji znanej ogólnie "Mój Drogi Watsonie" :wink:
Ha, ha, ha.
Przepraszam, nie zrozumiałem Cię.
Pełno jest w źyciu róźnego rodzaju dziedzin które posługują się swoją nomenklaturą, więc pomyślałem źe operujesz tego typu zapoźyczonymi słowami i zwracasz sie do mnie, nie wiadomo czemu, Dr Watson :)
Po prostu nie zatrybiłem .
Przepraszam, nie zrozumiałem Cię.
Pełno jest w źyciu róźnego rodzaju dziedzin które posługują się swoją nomenklaturą, więc pomyślałem źe operujesz tego typu zapoźyczonymi słowami i zwracasz sie do mnie, nie wiadomo czemu, Dr Watson :)
Po prostu nie zatrybiłem .
On nie tylko u mnie siedzi w tym folderze, ale jak wspomniałem u kolegi który prosi mnie o przesłanie go.
Co do gogli, to szukałem–sam sprawdź, jak język angielski znasz średnio zaawansowanie, to dowiesz się źe się nic nie dowiesz, a w centrum pomocy technicznej po wpisaniu dwwin.exe teź nie uświadczysz wiedzy na ten temat.
Dziękuje za odpowiedź.
Co do gogli, to szukałem–sam sprawdź, jak język angielski znasz średnio zaawansowanie, to dowiesz się źe się nic nie dowiesz, a w centrum pomocy technicznej po wpisaniu dwwin.exe teź nie uświadczysz wiedzy na ten temat.
Dziękuje za odpowiedź.
Dr Watson – wpisanie nazwy tego pliku w google przyniesie Ci wyniki zawierające pełne wyjaśnienie.
moźesz ównieź posłuźyć się pomoca systemu i poczytać co o tym narzedziu tam jest – szczegolnie wynik "omówienie programu....".
Koledzem ozesz ten plik przekazać, albo wskazać mu, by sobie :
1. dograł go z płyty poleceniem expand z konsoli odzyskiwania
2. sciągnął z sieci
PS.
Po co on w Prefetch siedzi u Ciebie to ja pojęcia nie mam – z jakiejś przyczyny program był wywołany.. tyle, źe ja ten folder w ogóle pusty trzymam.
Natywna lokalizacja pliku to windows\system32 .
moźesz ównieź posłuźyć się pomoca systemu i poczytać co o tym narzedziu tam jest – szczegolnie wynik "omówienie programu....".
Koledzem ozesz ten plik przekazać, albo wskazać mu, by sobie :
1. dograł go z płyty poleceniem expand z konsoli odzyskiwania
2. sciągnął z sieci
PS.
Po co on w Prefetch siedzi u Ciebie to ja pojęcia nie mam – z jakiejś przyczyny program był wywołany.. tyle, źe ja ten folder w ogóle pusty trzymam.
Natywna lokalizacja pliku to windows\system32 .
Strona 1 / 1