Dwa problemy z IE prosze o pomoc.

Mam problem z przeglądarką IE6 od kilku dni gdy klikam w linki to strony z linków nie wyświetlają się NIE OTWIERA SIĘ NOWE OKNO PRZEGLĄDARKI JAK DOTYCHCZAS-na każdej stronie gdzie są linki w poczcie na gg.Czy mogę coś zaradzić ? a drugi problem bo radzono mi aby zaktualizować przeglądarke ale nie mogę pobrać ani IE 7 ani IE 8 ze strony producenta ani z portalu.Po ściągnieciu i rozpakowaniu jest komunikat,że nie ma obsługi w aktualnym języku czy jakoś tak. Wolałbym zostać przy wersji IE6 i nie instalować nowszej.Pytałem na innym forum ale mi radzono zainstalować firefoxa. pozdrawiam cały problem pojawił się gdy w CCLEANER zmieniłem ustawienia przy czyszczeniu dysku więc może ten program zrobił szkody.

Odpowiedzi: 5

Dziękuję za odpowiedzi zdecydowałem się zmienić system na nowy .
1x2
Dodano
22.12.2009 14:10:33
  • Veers 22.12.2009 14:30:22

[quote=1x2]Dziękuję za odpowiedzi zdecydowałem się zmienić system na nowy .[/quote] Decyzja - decyzją, ale najpierw się dowiedz czy twój sprzęt podoła wyzwaniu.

Zastanawiam się nad zmianą systemu operacyjnego czy warto kupić windows7 ?
1x2
Dodano
22.12.2009 12:08:17
  • XanTyp 22.12.2009 12:37:42

[quote=1x2]Zastanawiam się nad zmianą systemu operacyjnego czy warto kupić windows7 ? [/quote]Takie pytania proszę przenieść na łono działu dyskusji. Nie zbaczajmy z tematu. FF w swojej podstawowej wersji 3.0.x czy 3.5.x i tak będzie wymagał aktualizacji paru dodatków, aby poprawnie działać na najczęściej odwiedzanych stronach. Zwykle odbywa się to w automacie, klikasz tam, gdzie ci każe i wszystko praktycznie "samo" się robi.

1x2 - ty się martwisz ustawieniami (konfiguracją) zabezpieczeń przeglądarki, ale sądząc po tym że od 8 lat używasz IE6 - można przypuszczać ze system masz równie dziewiczy (tj. nieaktualizowany). Ale wracając do zapytania: sprawdź skojarzenie plików .url .htm i .html
Veers
Dodano
22.12.2009 11:39:40
Hej a czy firefox po ściągnięciu trzeba konfigurować? w sensie bezpieczeństwa czy ustawienia mogą zostać taj jak byly przy ściąganiu? raz go zainstalowałem to wyskakiwały komunikaty żeby instalować wtyczki i dodatki a ,że nie znam się na ff to odinstalowałem. a co do ccleaner to mam wyłączone przywracanie systemu więc raczej ta opcja nie pomoże.
1x2
Dodano
22.12.2009 11:20:21
Mnogość przeglądarek na jednym systemie nie jest jakąś przeszkodą chyba? Osobiście mam IE7, FF oraz Operę (bo ta akurat działa mi najsprawniej przy jednej grze mmorpg) i korzystam z nich mniej więcej po równo. Rozumiem, że masz swoje przyzwyczajenia, ale czy nie warto się czasem poświęcić i poszukać czegoś nowego? Odwrócenie/cofnięcie ustawień CCleanera nic nie dało?
XanTyp
Dodano
22.12.2009 01:27:42
1x2
Dodano:
21.12.2009 20:25:28
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1