Dwa pady w Windows XP
Jak podłączyć dwa pady do gry do komputera. Chciałbym zagrać w piłkę noźną na kompie na dwa pady. Mam dwa wejścia "port gier", poniewaź mam dwie karty dźwiękowe. Czy mogę uźywać obu wejść jednocześnie? Jak podłącze dwa pady to oba działają, ale jak ustawiam sterowanie w jakiejś grze dla wielu graczy do gra wykrywa tylko jeden, tzn mogę uźywać dwóch, ale oba robią to samo, czyli dwoma padami mogę kierować jedną osobą. Nie mogę zrobić tak, aby kaźdy pad kierował innym graczem. Pady podłączne są do portu gier. Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 3
Chyba tak
Moźe coś więcej byście napisali. A jak podłącze dwa pady pod USB to będzie w porządku?
Trzeba zaopatrzyć się w Pad z wyjściem dla....pada – taki multiplikator. To rozwiąze sprawę.
Marek i oznaczeń nie podam – nie interesowąłem się tym, ale wiem źe są takie "wynalazki" i musisz się albo sam rozejrzeć, albo poczekać na głosy graczy.
Marek i oznaczeń nie podam – nie interesowąłem się tym, ale wiem źe są takie "wynalazki" i musisz się albo sam rozejrzeć, albo poczekać na głosy graczy.
Strona 1 / 1