Dwa monitory

Mam problem z przełączaniem kompa na drugi monitor. Jeden tradycyjny, drugi to TV na którym ogladam sobie filmiki. Po zainstalowaniu nowych sterownikow NVIDIA GeForce system widzi tylko jeden monitor. Kombinowałam jak koń pod góre, i nic nie przywróciło go do poprezdniego stanu. Nawet podobna instalacja starszych, przywracanie systemu itd. Poradzcie jakie opcje moge jeszcze wykorzystać ?

Wdzieczna za kazde wskazówki

Vilemo

Odpowiedzi: 3

Ja ostatnio rowniez sobie zainstalowalem te 44.03 i jest w nich tylko jedna rzecz ktora mnie wkurza. Mianowicie po przelaczeniu obrazu na tv obraz jest jakby lekko za mgłą (przerylem juz wszystkie ustawienia) ale co dziwne wystarczy ze klikne (jak juz mam ten obraz na tv) na pulpit prawym/wlasciwosci/zaawansowane i w tym momencie mgla znika i juz jest ok. Niby to tylko 3–4 sekundy roboty, ale moze znacie jakas rade na to? U Was tez jest ta "mgiełka"?
t123
Dodano
12.07.2003 16:29:51
vilemo:
Mam problem z przełączaniem kompa na drugi monitor. Jeden tradycyjny, drugi to TV na którym ogladam sobie filmiki. Po zainstalowaniu nowych sterownikow NVIDIA GeForce system widzi tylko jeden monitor. Kombinowałam jak koń pod góre, i nic nie przywróciło go do poprezdniego stanu. Nawet podobna instalacja starszych, przywracanie systemu itd. Poradzcie jakie opcje moge jeszcze wykorzystać ?

Wdzieczna za kazde wskazówki

Vilemo

Witam.

Nie wiem jakie masz sterowniki,ja proponowałbym sterowniki o numerku–44.03,które znajdziesz na tej stronie–http://www.komputerswiat.pl/
Gdy je zainstalujesz w opcjach karty (nView) zaznacz klonowanie,następnie wybierz ekran–najlepiej telewizor,potem zaznacz opcje–ustaw jako ekran podstawowy i na końcu oczywiście zastosuj.
Powinno zadziałać.
Pozdrawiam.
Marek Kr.
Dodano
06.07.2003 19:24:58
Teź to miałem i pomogło po którejś reinstalce róźnych wersji sterowników. Ale zawsze moźesz poratować się programem TVTool który ma prócz obsługi TV duźo fajnych opcji.
kozakz
Dodano
05.07.2003 20:28:23
vilemo
Dodano:
05.07.2003 15:16:34
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1