dvd
mam PowerDVD i nie chcą mi iść orginalne filmywyskakuje mi okienko z trścią "Dysk chroniony prawami autorskimi nie moźe być odtwarzany, kiedy włączona jest funkcja wyjścia TV." Czy są jakieś inne dobre odtwarzacze DVD za free? Jeśli tak to jakie
Odpowiedzi: 4
Mając poprzednią grafikę (GF4MX440) spotkałem się z takim problemem. Pomogło zainstalowanie nowszych sterowników do karty. Moźe i Tobie się poprawi...
jacekcu:
to znaczy źe orginalnych filmów na dvd nie mogę oglądać bo są zabezpieczone?
Róźnie z tym bywa – teoretycznie odtwarzacz nie powinien zezwolić na ich oglądanie – tak jak to ma miejsce w opisanym przykładzie, jednak w rzeczywistości nieczęsto się tak zdarza.
Z tego co pamietam, to informacja o takim "zabezpieczniu" jest w opisie PowerDVD, ale przyznam, źe przy GF3 i GF4 to zabezpieczenie u mnie nie działało – moźe to kwestia rodzaju informacji zabezpieczającej na płycie?
Nie iwem jak jest z innymi odtwarzaczami komercyjnymi – WinDvD teź mi na w/w kartach odtwarzał, ale te darmowe playery pewnikiem burczeć nie będą.
to znaczy źe orginalnych filmów na dvd nie mogę oglądać bo są zabezpieczone?
To nie tyle problem odtwarzacza, a przynajmniej nie tylko jego problem, ale wyjścia tv na karcie, które jest rozpoznawane i blokowane – tak to sobie wymyślono.
Co do odtwarzaczy to w "byle" allplayer"–ze przevcięź moźna je odpaliać zaś sdam odbór jest zaleźny od Twoich preferencji.
Co do odtwarzaczy to w "byle" allplayer"–ze przevcięź moźna je odpaliać zaś sdam odbór jest zaleźny od Twoich preferencji.
Strona 1 / 1