DVD
czy jest moźliwość zrobienia obrazu filmu DVD i potem obejrzenia filmu?? chodzi mi o to źeby go nie rippować do dvixa, jakich programów uzyć. Próbowałem robic obraz clonecd i potem chciałem to odtworzyć w daemoon ale mi nic z tego nie wyszło, dlatego pytam czy jest to w ogóle mozliwe, dziękuję za wszystkie odpowiedzi :roll: :roll: :roll:
Odpowiedzi: 5
wydaje mi się źe musi być jakiś sposób, bo w daemoon tools pisze źe jest wirtualny napęd DVD, to po co jak i tak fizycznie nie da się do niego płyty wsadzić?? clonem robiłem i nic nie wyszło, moźe by Nero spróbować??
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll:
Wojt_as:
Masz dwie moźliwości:
Albo robisz obraz jakimś programem np. Alkohol 120 % czy CloneCD (chyba źe jest zabezpieczony) i podłączasz pod Deamon Toolsa w Twoim wypadku cosik nie działa.
W moim przypadku równieź nie działa.
Masz dwie moźliwości:
Albo robisz obraz jakimś programem np. Alkohol 120 % czy CloneCD (chyba źe jest zabezpieczony) i podłączasz pod Deamon Toolsa w Twoim wypadku cosik nie działa.
Albo ripujesz DVD na HDD czyli pilki typu vob np. SmartRipper 2.41 prosty m.in występował/je w pakiecie Gordian Knot.
Albo ripujesz DVD na HDD czyli pilki typu vob np. SmartRipper 2.41 prosty m.in występował/je w pakiecie Gordian Knot.
z tego co wiem to program ten słuźy do zgrywania do VCD albo divix, ale obraz?? nie wiem, nawet go uźywałem i takiej opcji nie widziałem, ale sprawdzę
no jest cos takiego gordian knot zgrasz nim film na dysk ktory ci zajmie okolo 5Ghttp://sourceforge.net/projects/gordianknot
Strona 1 / 1