duzy problem z myszą (mysz mi zwariowała)
Nie wiem co sie stało, ale mysz mi zwariowała. :roll: Otoz np. gdy przeciagam katalogi to zamiast przeciagac otwieraja mi ,tak jak bym kliknal dwa razy. Gdy klikam raz katalog to mi sie otwiera, zamiast jedynie podswietlic. Co ciekawe nie za kazdym razem sie tak dzieje.
Druga sprawa. Mam problem z podswietleniem tekstu myszą, zeby go np. skopiowac ze strony albo z notatnika.
O co chodzi? Nic nie kombinowałem z myszą, a to dzisiaj nagle sie tak stało. Czy to jakis wirus moze? Jak to naprawic? :?:
Druga sprawa. Mam problem z podswietleniem tekstu myszą, zeby go np. skopiowac ze strony albo z notatnika.
O co chodzi? Nic nie kombinowałem z myszą, a to dzisiaj nagle sie tak stało. Czy to jakis wirus moze? Jak to naprawic? :?:
Odpowiedzi: 4
Tylko ze wczoraj wszystko bylo ok. A ja nie bawilem sie w opcjach folderow niczym. Zreszta tam mam dobrze chyba ustawione. Wiec nie wiem co to mzoe byc. Gdzie jeszcze mozna myszkę sparwdzic ustawienia poza tym? :?: :?:
moźna tak opcje ustawić by po kliknięciu jednym otwieraj się folder lub plik a po najechaniu zaznaczał, więc to nie musi być od myszki
pzdr
pzdr
Nie bawiłes sie w opcjach folderów/ogólne/klikanie elementów ??
Nie bawiłes sie w opcjach folderów/ogólne/klikanie elementów ??
Strona 1 / 1