duze litery a klucz instalacyjny do XP
Mam mały problem z instalacją XP. Wpisując klucz rejestracyjny klawiatura przełącza się na duźe litery, podczas gdy wczesniej działała normalnie. To powoduje źe jestem w srodku instalacji i ani pojsc do przodu ani się cofnoc.
Odpowiedzi: 11
dzięki tym razem było to podobieństwo p i q
Swoja droga nadal jest ciekawy problem na szczescie dla mnie juz teoretyczny jak wyjsc z instalacji w pol drogi. wyprobowalem nawet startowkę z 98 ale nie doszlo nawet do formatowania
Swoja droga nadal jest ciekawy problem na szczescie dla mnie juz teoretyczny jak wyjsc z instalacji w pol drogi. wyprobowalem nawet startowkę z 98 ale nie doszlo nawet do formatowania
lord:
Mój kumpel ma pirata oczywiście klucz jego jest FCKGW–RHQQ2...... i SP2 wgrywa bez problemu.
Na tym kluczu na pewno nie.
Jeźeli juź to po zmianie.
Coś świrujecie z tymi literami! :) U mnie – WinXP Home odrazu są duźe litery i tak z kaźdym windowsie którego instaluje.
Sory Bobi. Mój kumpel ma pirata oczywiście klucz jego jest FCKGW–RHQQ2...... i SP2 wgrywa bez problemu. Sposobów jest wiele na zmiane klucza na taki aby SP2 się dał zainstalować :) pozdrawiam
Owszem, ale przy instalacji Windows XP SP2 instalator sam zmienia w locie małe w duze litery
Nie trzeba miec właczonego Caps Locka
Problem raczej upatrywalbym w "przeterminowanym" kluczu np. FCKGW...
Na nim XP SP2 nie zainstalujesz
Ucho:
w kazdym kodzie wielkosc liter ma znaczenie.
Owszem, ale przy instalacji Windows XP SP2 instalator sam zmienia w locie małe w duze litery
Nie trzeba miec właczonego Caps Locka
Problem raczej upatrywalbym w "przeterminowanym" kluczu np. FCKGW...
Na nim XP SP2 nie zainstalujesz
Jesli masz oryginalny system to napisz/zadzwon do MS Polska i przedstaw problem
sprawdz jeszcze raz czy dobrze wpisujesz. w numerach seryjnych XP strasznie latwo sie pomylic.I pomylisz z J itd. wpisz uwaznie
ja swojego XPka instalowalem kilka razy wlasnie prrzez nieuwage
albo padla ci klwiatatura :–(
ja swojego XPka instalowalem kilka razy wlasnie prrzez nieuwage
albo padla ci klwiatatura :–(
wyprobowałem wszystkie kombinacje od capsa zaczynając
tu bym sie nie zgodzil z Bobim:–(w kazdym kodzie wielkosc liter ma znaczenie. pewnie ma wlaczonego Capsa i w tym rzecz, ale nie spotkalem sie jeszcze z malymi lterami w kodach XP
Wielkosc liter w tym wypadku nie ma najmniejszego znaczenia
Własnie w tym rzecz, źe klawiatura daje tylko duźe litery a klucz mam z małymi. Poza tym jak wyjść z procesu instalacji i sformatowac pierwsze podejscie?
B.
B.
Przy samym XP badz z SP1 litery w kluczu są małe
Przy SP2 sa duze
Przy SP2 sa duze
Tak ma byc. Klucz to duze litery.
Strona 1 / 1