Duźa Czcionka jak to zmienić?

Moźe to głupie pytanie ale od pewnego czasu coś mi sie z... zepsuło z Internet Explorer. Wchodze na Google.pl a tu zamiast normalnej czcionki mam coś takiego:

Na drugim rysunku to nie mój błąd, źe za małe zrobiłem, poniewaź na drugim kompie mam wszystko w porządku. Prosze o pomoc. Nie chce, źeby czekał mnie format.

Odpowiedzi: 8

Rebe:
gusioo – parę postów powyźej napisąłem by Autor udał się do
menu przeglądarki celem wyszukania frazy "rozmiar tekstu" .

Wyglada więc na to, źe jednak to co, w kolejnym poscie, nieśmiało sugerowąłem prawdą być moze.
W takim wypadku i Twoja łapatologia niewiele da.

Rebe ja jedynie udowodniłem, źe nie trza kopać w archiwum za głeboko ;)
Anonymous
Dodano
12.08.2005 15:20:48
gusioo – parę postów powyźej napisąłem by Autor udał się do
menu przeglądarki celem wyszukania frazy "rozmiar tekstu" .

Wyglada więc na to, źe jednak to co, w kolejnym poscie, nieśmiało sugerowąłem prawdą być moze.
W takim wypadku i Twoja łapatologia niewiele da.
Rebe
Dodano
12.08.2005 09:24:15
Na 10 stronach :shock:
Kurna podam Ci to rozwiązanie: odpal IE – widok – rozmiar tekstu i tam ustaw średni.
I nie pierdziel głupot, źe na 10 stronach nie ma: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=37454 – strona pierwsza w połowie.
Anonymous
Dodano
11.08.2005 18:03:42
Przykro mi ale przez szukajke nic nie znalazłem(54 strony pierwsze 10 przejzałem ale tylko mój post jest).
Fryk SSJ3
Dodano
11.08.2005 17:43:24
Fryk SSJ3:
Nie gadajcie między sobą jak na chatcie tylko pomóźcie.

Cienk z rozumieniem śłowa pisanego ?
Bobi podał co i jak w archiwum znalreźć, ja jak to ząłatwić bez korzystania z szukajki.
Wygląda jednak, źe poniewaź obie podpowiedzi związane są z czytaniem to problem jakiś po Twojej stronie ,w tym zakresie, występuje.

PS.
Bobi – źeb jeszcze miał Twoje posty, o bzdetach, czytać – ze łba sobie wybij. :wink:
Rebe
Dodano
11.08.2005 16:55:56
Rebe, gwiazdka działa juź od czasu załatania skryptu forum. Pisałem o tym w tym temacie.
Fryk, przeglądnąłeś wyniku wyszukiwania na wskazane słowa kluczowe czy na oklaski czekasz ?
Bobi
Dodano
11.08.2005 16:04:04
Nie gadajcie między sobą jak na chatcie tylko pomóźcie.
Fryk SSJ3
Dodano
11.08.2005 15:57:25
Bobi:
W forumowa wyszukiwarke wrzucić "duź* czcion*"
Zaznaczyc szukanie wszystkich słów.

Czyźby Bobi gwiazdki juź chodziły ? – To tak na marginesie.

Zancznie łatwiejszym odeśłaniem jest chyba to do menu przeglądarki celem wyszukania frazy "rozmiar tekstu" .
Rebe
Dodano
11.08.2005 15:37:47
Fryk SSJ3
Dodano:
11.08.2005 15:23:36
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1