Duszek =D
Rok temu latem na działce u babci zrobiłem to zdjęcie: http://dig11.w.interia.pl/Duch%202.JPG . Co o tym sądzicie :?:
Odpowiedzi: 16
To dopiero pierwsza wypowiedz nie smuć się :wink:
Ja się nie zwracałem do ciebie sowik :wink: Juź ktoś odpowiedział ale chyba mi nie wieźy :(
Dix:Nie lubie cierpliwie czekać, z natury nie jestem cierpliwy :P . A tak przy okazji, gorszego wyglądu forum jeszcze nigdy nie widziałem :x (mam na myśli to forum co mi podałeś)
Zapomnij o tym forum :mrgreen:
Jak ktoś odpowie to ci wtedy przypomnę :mrgreen:
Ale źe tamto forum taki szpetny wygląd ma to nie jest chyba moja wina :wink:
Wiadomość z ostatniej chiwli : Ktoś odpowiedział :wink:
Nie lubie cierpliwie czekać, z natury nie jestem cierpliwy :P . A tak przy okazji, gorszego wyglądu forum jeszcze nigdy nie widziałem :x (mam na myśli to forum co mi podałeś)
Teraz trzeba cierpliwie czekać na odpowiedz :wink:
Zrobiłem juź tam temat. A co do fotki– pomniejszyłem ją źeby za długo się strona nie ładowała jak ktoś chce wersje w lepszej jakości to na maila wyślę.
Moźe tam będą coś wiedzieli :idea: :mrgreen:
http://forumzn.katalogi.pl/
W końcu sympatycy :mrgreen:
http://forumzn.katalogi.pl/
W końcu sympatycy :mrgreen:
:lol: A znacie adres mailowy "nie do wiary"?
SoWiK:W nie do wiary to oni z normalnego domu jednorodzinnego umią zrobić sensację :mrgreen:
No wlasnie i o to chodzi.
1.Dix wystapi w tv
2.Bedzie sensacja na cala Polskie
3.Moze Dix powie cos o forum na antenie. :mrgreen:
Do jakiś naukowców :mrgreen:
Raczej nie :wink:
W nie do wiary to oni z normalnego domu jednorodzinnego umią zrobić sensację :mrgreen:
Raczej nie :wink:
W nie do wiary to oni z normalnego domu jednorodzinnego umią zrobić sensację :mrgreen:
SoWiK:Podeślij te zdjęcie naukowcom :mrgreen:
Ta daj to do "nie do wiary" oni z tego zrobia wszystko.
Teź to na discawery widziałem :mrgreen: Znasz jakiś adres gdzie moge to wysłać?
Widziałem kiedyś na Discovery coś podobnego koleś robił zdjęcie swojej córce i na gotowym zdjęciu było widać małego człowiecza gdzieć około 5cm na jej głowie :mrgreen:
Podeślij te zdjęcie naukowcom :mrgreen:
Podeślij te zdjęcie naukowcom :mrgreen:
Nikt nie palił(co więcej– byłem tylko ja) obiektyw był czysty sprawdzałem po tym. Zrobiłem jeszcze jedno zdjęcie ale juź tego nie było. Problem z kliszą odpada bo to cyfrówka. A co do pogody– nie było deszczu a burzy z piorunami to juź na pewno! To ciekawe, źe przed zrobieniem zdjęcia na wizjeźe nic ciekawego nie widziałem pojawiło się to dopiero na gotowej fotce.
Miałeś zamazany objektyw aparatu :mrgreen:
A jeśli na serio to pewno to naturalne zjawisko bo przecieź zorz(ź)a polarna to teź trochu dziwna rzecz a w naturze takich zjawisk jest pełno.
Ale gratuluję fotografi :mrgreen:
A jeśli na serio to pewno to naturalne zjawisko bo przecieź zorz(ź)a polarna to teź trochu dziwna rzecz a w naturze takich zjawisk jest pełno.
Ale gratuluję fotografi :mrgreen:
ee.. a co to przedstawia? :roll: zwykły dym od fajka albo dawno obiektywu nie myłeś :roll:
Strona 1 / 1