Drukarka hp deskjet 840c
Witam czy jest ktos ktory opisał by mi instalacje drukarki hp 840c (krok po korku) w windows xp owszem windows widzi drukarke ale mi nie drukuje z wczesniejszych postow niewiele sie dowiedzialem a wiec prosze o pomoc
Odpowiedzi: 7
I gra gitara :)
Thx za porady i wskazówki.
Pozdrawiam Serdecznie.
Thx za porady i wskazówki.
Pozdrawiam Serdecznie.
Zamiast grzebac sie w Panelach sterowania i dalej, wystarczy w takim razie w Uruchom:
net stop spooler
i zaraz
net start spooler
net stop spooler
i zaraz
net start spooler
Znalazlem ten problem na stronie HP. Trwa to zdecydowanie za długo, wręcz jest – jak wspomniałem – nieusuwalne.
Dla osób, które mają podobny problem i znają j.ang. rozwiązanie tutaj:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?product=59868&lang=pl&lc=en&cc=pl&dlc=pl&docname=npd09305
Dla osób, które mają podobny problem i znają j.ang. rozwiązanie tutaj:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?product=59868&lang=pl&lc=en&cc=pl&dlc=pl&docname=npd09305
Sprawdziles sobie swoje uprawnienia do tej drukarki ? Oczywiscie jesli masz system na NTFS.J–23:
... to nie moźna tego w źaden sposób wywalić...
Jak dlugo czekasz na usuniecie zadania ? Bo jednak dluzsza chwile to trwa, zanim system usunie to co mu nakazujesz usunac.
Odinstaluj te drukarki które masz zainstalowane, następnie zainstaluj swoje sterowniki ( albo np te ftp://ftp.hp.com/pub/printers/software/840–plk–xp.exe ) i sprawdź czy drukarką domyślną jest Twoja drukarka, jeźeli nie to to zmień.
Ja tak zrobiłem i działa, moźe i Tobie pomoźe.
Ja tak zrobiłem i działa, moźe i Tobie pomoźe.
Ja mam porządny problem!
Jak juź coś się puściło do drukowania to nie moźna tego w źaden sposób wywalić i drukarka wariuje!!! Zaraz mnie coś trafi!!! Ciągle powtarza mi się ten problem. Jak coś zostało przerwane z byle jakich powodów – brak papieru, brak tuszu, etc, to później z pola zadań drukarki nie sposób tego g*** za przeproszenbiem usunąć!!!
Pomocyyyyyyyyy!!!!!!!!!
Jak juź coś się puściło do drukowania to nie moźna tego w źaden sposób wywalić i drukarka wariuje!!! Zaraz mnie coś trafi!!! Ciągle powtarza mi się ten problem. Jak coś zostało przerwane z byle jakich powodów – brak papieru, brak tuszu, etc, to później z pola zadań drukarki nie sposób tego g*** za przeproszenbiem usunąć!!!
Pomocyyyyyyyyy!!!!!!!!!
hmm... za bardzo to nie ma co tu opisywać.
podłączasz drukarke do kompa, wkładsz płytkę ze sterownikami do cd–romu, a potem klikasz dalej–>dalej–>.....–>a na samym końcu zakończ ;)
i juź.
moźe napisz lepiej z czym dokładnie masz problem.
podłączasz drukarke do kompa, wkładsz płytkę ze sterownikami do cd–romu, a potem klikasz dalej–>dalej–>.....–>a na samym końcu zakończ ;)
i juź.
moźe napisz lepiej z czym dokładnie masz problem.
Strona 1 / 1