Drukara – Runtime error

Drukarka HP 2110, WinXP. Dotychczas działała poprawnie. Obecnie po wydaniu polecenia "drukuj", mam komunikat:
Microsoft Visual C++
Runtime Library
Runtime error
This aplication has requested the runtime to terminate it in an unussual way.
Przede wszystkim co to u diaska dokładnie znaczy? Tak łopatologicznie. I co mam teraz zrobić? Przychodzi mi na myśl jedynie przeinstalowanie sterownika, ale chciałabym wiedzieć, w czym tkwi problem.

Odpowiedzi: 5

tosca:
Drukarka HP 2110, WinXP. Dotychczas działała poprawnie. Obecnie po wydaniu polecenia "drukuj", mam komunikat:
Microsoft Visual C++
Runtime Library
Runtime error
This aplication has requested the runtime to terminate it in an unussual way.
Przede wszystkim co to u diaska dokładnie znaczy? Tak łopatologicznie. I co mam teraz zrobić? Przychodzi mi na myśl jedynie przeinstalowanie sterownika, ale chciałabym wiedzieć, w czym tkwi problem.

Na sam pocźatek wejź do panelu sterowania wywal wszzytkie drukarki (usuń ) i zainsatluj od nowa .z płytki .. Będzie najszybciej i najprościej..!! I
Powinno pomóc..!
Anonymous
Dodano
04.10.2004 13:18:29
Byćmoźe, ale to tylko mój domysł, problem moźe leźeć po stronie mechanizmu szybkiego wyszukiwania instalowanego wraz z Officem (pliki MOSDMN.EXE, MOSEARCH.EXE)

Uruchom msconfig z wiersza uruchom, następnie przejdź do zakładki "Uruchamianie" i odznacz te dwa pliki z autostratu.
spiderko
Dodano
04.10.2004 11:01:43
Tak, ale częściowo, czyli Word i Excel z Office 2000.
tosca
Dodano
03.10.2004 19:45:04
Czy masz zainstalowany pakiet Office :?:
spiderko
Dodano
01.10.2004 12:42:39
Poszerzę nieco problem, poniewaź mam więcej danych. Otóź z poziomu programów drukowanie było moźliwe (np. w Wordzie – przycisk "drukuj"). Nie odpowiadała natomiast ikona skrótu na pulpicie HP Director, czyli nici ze skanowania i kopiowania. Próba przeinstalowania sterownika drukarki skończyła się tym, źe program zniknął z menu Start, prócz Galerii, nie ma juź innych funkcji, które były poprzednio. Dwie kolejne próby równieź skończyły się fiaskiem.Kable sprawdzone, zmieniony port USB i nic. Co robić?
tosca
Dodano
01.10.2004 12:02:04
tosca
Dodano:
01.10.2004 00:36:58
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1