Dramat ! Nie mogę przeglądać stron forum !

Mam problem. Od kilku dni nie chcą się u mnie otwierać strony tego forum :( To znaczy wygląda to tak. Pokazuje się góra strony i koniec, na dole samo tło. Albo pokazuje się góra strony i kilka tematów. Całości nie ma. Aby napisać ten temat musiałam wciskać "Odświeź" kilka razy :( Nie mogę przeglądać tematów i odpowiedzi poniewaź nie pokazują się w całości. Mam neo+. Mój system to XP Home Edition. Sprawdzałam to u kolegi. On ma inną sieć, inny system a forum teź się nie otwiera. Tam jest jeszcze gorzej poniewaź wypisuje, źe nie moźna otworzyć strony... Jeśli ktoś z Was wie w czym leźy problem to bardzo proszę napisać ale na mój e–mail poniewaź tu i tak nic prawdopodobnie nie przeczytam :(
fx76@tenbit.pl

Odpowiedzi: 2

Ja czasami teź tak mam, źe serwis jest nie dostępny, albo nie ma strony.
Fakt rzadko, ale jednak.
Przeczyść Cooki, historję , tempy moźe coś to da.
McScr@by
Dodano
06.03.2004 13:04:36
MarcinX:
To coś z forum.
Dziś jest trochę lepiej.
Ale chodziło baaaardzo wolno.
Pawek teź pisał o problemach :?

Właśnie.. dopiszę się tutaj... Ja mam problemy z logowaniem się:
W innym poście Pawek:
PS. Kurde... Mam olbrzymi problem z cookies... Na tym forum (w sumie tylko na tym ) wywala mnie co 5 minut, poza tym automatyczne logowanie nie działa i nawet będąc zalogowanym podczas pisania postu w trakcie jego wysyłania mnie wywaliło i wysłało jako gość. Nawet nie idzie tamtego postu poprawić – usuńcie go proszę.

Pierwszy raz mam takie coś, a nie stało się nic co by to mogło spowodować. Jeszcze później zobaczę jak to wygląda na drugim kompie, jak tak samo to chyba problem forum... :cry:
Pawek
Dodano
06.03.2004 12:17:24
WindA
Dodano:
06.03.2004 11:34:32
Komentarzy:
2
Strona 2 / 2