Dramat ! Nie mogę przeglądać stron forum !
Mam problem. Od kilku dni nie chcą się u mnie otwierać strony tego forum :( To znaczy wygląda to tak. Pokazuje się góra strony i koniec, na dole samo tło. Albo pokazuje się góra strony i kilka tematów. Całości nie ma. Aby napisać ten temat musiałam wciskać "Odświeź" kilka razy :( Nie mogę przeglądać tematów i odpowiedzi poniewaź nie pokazują się w całości. Mam neo+. Mój system to XP Home Edition. Sprawdzałam to u kolegi. On ma inną sieć, inny system a forum teź się nie otwiera. Tam jest jeszcze gorzej poniewaź wypisuje, źe nie moźna otworzyć strony... Jeśli ktoś z Was wie w czym leźy problem to bardzo proszę napisać ale na mój e–mail poniewaź tu i tak nic prawdopodobnie nie przeczytam :(
fx76@tenbit.pl
fx76@tenbit.pl
Odpowiedzi: 20
Wg mnie Tepse powinni podzielić na mniejsze firmy, lub przynajmniej nałoźyć na nią większe kary. Ta cała dyskusja o vacie na internet byłaby niepotrzeban gdyby tylko ceny były niźsze.
no wkoncu forum dziala :D jest inne w necie podobne ale tam jest bieda :) no tepsa jak zwykle robi co im sie podoba ale ostatnio przegladalem ceny netu z tele2 i stwierdzilem ze sa porabani :D za transfer jak neo+ kaza placic pareset zlotych a podpiecie kosztuje ponad 1000 :D to w tym wypadku wole juz tepse :d
Byl taki okres, ze nie mozna bylo wejsc ani na forum ani na centrum ale teraz juz jest git. :D :D
WindA:Prawda. Jest rewelacyjnie :D Aź nie moźna uwierzyć własnym oczom :D
Jest po prostu tak jak dawniej :D :P
Prawda. Jest rewelacyjnie :D Aź nie moźna uwierzyć własnym oczom :D
Kuba:he he. W tej do serwera firmy Xenium zostało podpięte nowe łącze, więcj problem zniknął. Nie trzeba łączyć juź przez proxy!
Nie tylko nie trzeba, ale nawet nie jest to wskazane – bo teraz jest rewelacja. :D
he he. W tej do serwera firmy Xenium zostało podpięte nowe łącze, więcj problem zniknął. Nie trzeba łączyć juź przez proxy!
no dzisiaj jakoś lepiej nic sie nieślimaczy i nawet tak jakoś źwawiej niź "normalnie" :)
Musmimy przetrwać jeszce pare dni z takim transferem. Co zrobić źe piepszone TPSA jest monopolistą!!!
Jest tak jak piszesz.
Bez proxy forum praktycznie nie chodzi.
Przynajmniej w moim przypadku.
Bez proxy forum praktycznie nie chodzi.
Przynajmniej w moim przypadku.
Ja to mam taką tragedię, źe tylko przez proxy mogę oglądać te strony. Inaczej jest to o czym wyźej pisałam...
no co jest? coś mi się ostatnimi dniami coś forum ślimoli :!:
Czasami jest gites a czasami muł straszny – a inne strony normalnie :roll:
Teź tak macie?
Czasami jest gites a czasami muł straszny – a inne strony normalnie :roll:
Teź tak macie?
:)
Ten działa jak burza :) Przynajmniej w tej chwili ale jestem dobrej myśli :)
Ten działa jak burza :) Przynajmniej w tej chwili ale jestem dobrej myśli :)
Mozesz sprobowac inne proxy np.:
w3cache.icm.edu.pl (:8080)
Mozesz sprobowac inne proxy np.:
Witam :)
Dzięki ze poradę. Poprawiło się trochę w Operze. IE nadal nie chce poprawnie otwierać tych stron.
Dzięki ze poradę. Poprawiło się trochę w Operze. IE nadal nie chce poprawnie otwierać tych stron.
Ludziki jak Wam muli Forum ustawcie sobie proxy na przegladarce
193.41.113.58:8080
193.41.113.58:8080
http://www.infojama.pl/article.php?sid=2467
Ja juź dałem sobie radę – zrobiłem czyszczonko i działa teraz.
wczoraj otwierrala mi sie tylko ta ramka u gory gdzie jest zaloguj, szukaj itd.