Dostosowanie okna 'Zapisz jako'

Cześć, Mam pytanko. Czy jest możliwość w XP edycji okna Zapisz jako? Po lewej stronie okna standardowo znajduje się folder Moje dokumenty, Mój komputer, Moje miejsca sieciowe itp. Chciałbym wywalić te foldery i zrobić sobie w ich miejscu odnośniki do zmapowanych dysków w sieci lub do dowolnego foldera? Czy jest taka możliwość?

Odpowiedzi: 4

Ok .. dzięki ... działa ... :D Po prostu zasugerowałem się tym, że nie było tam z listy gotowego tekstu w stylu dodaj ścieżkę czy coś takiego. A tu wystarczy skasować i wklejać ścieżki śmiało :) Jeszcze raz dzięki wielkie ... nawet nie wiesz jak mi to ułatwi pracę :D
Lookson
Dodano
09.05.2007 02:10:25
Działa bez problemu z innymi folderami - trzeba ręcznie je wprowadzić w okienka edycyjne.
Żółty
Dodano
09.05.2007 00:40:25
Dzięki za pomoc :D Spróbuję za pomocą tego programiku darmowego co poleciłeś, bo lepiej żebym do rejestru się nie dotykał ;) Edyta: Zainstalowałem ten programik i doszedłem gdzie się zmienia elementy tego okna jednak są tam tylko z góry narzucone lokalizacje chociażby Moja muzyka, Moje obrazy itp a nie ma możliwości wybierania innych elementów chociażby takich jak dyski czy ścieżki do katalogów gdzieś głęboko zaszytych w strukturze katalogów :| Jest jeszcze opcja, że może jestem ślepy ;)
Lookson
Dodano
08.05.2007 23:43:52
Jest taka mozliwość. Albo poprzez reczna edycje rejestru [url]http://www.pctools.com/guides/registry/detail/861/[/url] i [url][/url], albo poprzez gpedit.msc (w przypadku Windowsa XP Professional) albo za pomoca zewnetrznych aplikacji np darmowego TweakUI
Żółty
Dodano
08.05.2007 23:39:05
Lookson
Dodano:
08.05.2007 23:20:12
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1