dostęp do uźytkownika z drugiego dysku?? POMOCY!!!!!!
Hej
mam problem: chcę przerzucić dane z drugiego dysku, na którym jest zainstalowany (równieź) XP i za bardzo nie wiem, jak to zrobić.
To jest dysk kumpeli, która chce zachować swój profil i wszystkie wiadomości, typu maile, kontakty z GG czy Skype, etc.
(Jej padła płyta główna, stąd jej dysk u mnie :P)
Czy jest na to jakiś sposób?
Będę (BĘDZIEMY) wdzięczne za kaźdą pomoc! :)
mam problem: chcę przerzucić dane z drugiego dysku, na którym jest zainstalowany (równieź) XP i za bardzo nie wiem, jak to zrobić.
To jest dysk kumpeli, która chce zachować swój profil i wszystkie wiadomości, typu maile, kontakty z GG czy Skype, etc.
(Jej padła płyta główna, stąd jej dysk u mnie :P)
Czy jest na to jakiś sposób?
Będę (BĘDZIEMY) wdzięczne za kaźdą pomoc! :)
Odpowiedzi: 3
Eh... jakby to było takie proste, jak piszecie, to bym tego posta nie pisała :D
więc oczywiście jak usiłuję (usiłowałam) wejść do folderu uźytkownila w C:/Documents and settings/xxx to pojawia(ł) się taki monit, źe "Dostęp zablokowany" (czy coś w tym stylu).
Ale juź sobie poradziłam ––> wystarczyło, wyłączyć proste udostępnianie plików, zmienić uprawnienia do tego folderu i takie tam :D
Przepraszam za zawracanie głowy i dzięki za odp! :):):):)
więc oczywiście jak usiłuję (usiłowałam) wejść do folderu uźytkownila w C:/Documents and settings/xxx to pojawia(ł) się taki monit, źe "Dostęp zablokowany" (czy coś w tym stylu).
Ale juź sobie poradziłam ––> wystarczyło, wyłączyć proste udostępnianie plików, zmienić uprawnienia do tego folderu i takie tam :D
Przepraszam za zawracanie głowy i dzięki za odp! :):):):)
Skype –> Wlaczyc pokazywanie ukrytych plikow i folderow i dogrzebac sie do C:\Documents and Settings\NAZWA UZYTKOWNIKA\Dane aplikacji\Skype
Witam.
Jesli chcecie przegrać dane to musicie podpią ten dysk do Twojego kompa :D
Jeźeli chcesz zachować swój profil to musisz skopiować katalog:
C:\Documents and Settings\Nazwa uźytkownika (tam są ustawienia pulpitu, Folder Moje dokumenty, emaile z Outlooka – (C:\Documents and Settings\Notebook\Local Settings\Application Data\Identities\{F2FACD7F–A53B–463C–ACE5–798795D9942A}\Microsoft\Outlook Express) tak jest u mnie.)
Gadu–Gadu (C:\Documents and Settings\Notebook\Gadu–Gadu) kontakty powinny być w tym katalogu w ktorymś pliku ale nie jestem pewny w którym. Moźe trzeba by było skopiowac katalog Gadu–Gadu z C:\Program Files\Gadu–Gadu) ale nie jestem pewny)
Kontakty z Skype nie wiem gdzie są więc nie doradzam :D
Jesli chcecie przegrać dane to musicie podpią ten dysk do Twojego kompa :D
Jeźeli chcesz zachować swój profil to musisz skopiować katalog:
C:\Documents and Settings\Nazwa uźytkownika (tam są ustawienia pulpitu, Folder Moje dokumenty, emaile z Outlooka – (C:\Documents and Settings\Notebook\Local Settings\Application Data\Identities\{F2FACD7F–A53B–463C–ACE5–798795D9942A}\Microsoft\Outlook Express) tak jest u mnie.)
Gadu–Gadu (C:\Documents and Settings\Notebook\Gadu–Gadu) kontakty powinny być w tym katalogu w ktorymś pliku ale nie jestem pewny w którym. Moźe trzeba by było skopiowac katalog Gadu–Gadu z C:\Program Files\Gadu–Gadu) ale nie jestem pewny)
Kontakty z Skype nie wiem gdzie są więc nie doradzam :D
Strona 1 / 1