Dostęp do prywatnego foldreu....
Witam jestem nowy na forum nie wiem moze ktos juz poruszał ten teamt... chodzi o to ze "padł" mi windows xp i musialem zaistalowac od nowa... Problem w tym ze mialem na swoim koncie hasło i zabezpieczone pliki (moje dokumenty) po instalacji nowego xp nie moge sie dostac do tego folderu a mam tam wazne pliki... wyskakuje mi komunikat "dostęp zabroniony.." prosze o pomoc....
Odpowiedzi: 8
Pyton, powtarzam Ci – pomyliles tematy.
Szyfrowanie nie ma nic wspolnego z folderem prywatnym.
Szyfrowanie nie ma nic wspolnego z folderem prywatnym.
Nie nie pomyliłem. Jeśli ktoś uczyni folder prywatnym to jest on szyfrowany, dzięki czemu inni nie mają do niego dostępu.
Nie pomyliles tematow Pyton ? Chodzilo tu o uprawnienia do folderow po poprzedniej instalce systemu a nie zadne szyfrowanie.
Wątpie źeby ci się udało to odzyskać.
Bo ten folder jest szyfrowany i jak nie zrobiłeś backupu klucza to masz przechlapane :)
Bo ten folder jest szyfrowany i jak nie zrobiłeś backupu klucza to masz przechlapane :)
juz doszlem sam jak to zrobic trzeba przejac folder na wlasnosc;)
Windowsem na NTFSie.
Jak zabezpieczałes pliki? Jaim programem?
gadzina18:
Witam jestem nowy na forum nie wiem moze ktos juz poruszał ten teamt...
http://forum.centrumcp.pl/search.php
gadzina18:
chodzi o to ze "padł" mi windows xp i musialem zaistalowac od nowa... Problem w tym ze mialem na swoim koncie hasło i zabezpieczone pliki (moje dokumenty) po instalacji nowego xp nie moge sie dostac do tego folderu a mam tam wazne pliki... wyskakuje mi komunikat "dostęp zabroniony.." prosze o pomoc....
Przejmij prawa do tego katalogu lub jeślu go zaszyfrowałesz to pupa zimna ;)
Strona 1 / 1