Doradźcie jaką kartę dźwiękową...

Potrzebna mi nowa karta dźwiękowa, która obsłuźy EAX HD. Nie znam się zanadto, więc mam takie pytanko czy SB Audigy LS ( kosztuje koło 300 zeta, więc to jest coś akurat dla mnie ) będzie wystarczającym zakupem? Czym takim róźnią się ( oprócz obsługi HD2 i systemu 7.1) inne wersje np, ZS, ZS Platinum itd.?

Odpowiedzi: 2

()awiasem mówiąc to Audigy Player tez obsługuje EAX4
domin_g
Dodano
16.07.2004 00:09:00
Polecam tobie i gwarantuje satysfakcję z zakupu karty dzwiekowej Sound Blaster Audigy Player. Obsluguje ona EAX advancedHD, Dolby Digital, EAX 2.0 oraz reszte. Nie polecam zakupu Audigy LS ze wzgledu na jej brak zgodności z nowym standardem EAX 4.0. Najlepszym wyjściem byłby zakup lepszej i nowszej karty Audigy 2, która spełnia wszystkie obecnie standardy dźwiękowe (EAX, A3D) i będzie zgodna z nowszymi jak EAX 4.0 itd. Oznaczenia ZS i Platinum mają karty z dodatkowymi bajerami jak zewnętrzny panel z gniazdami I/O, jakość dzwięku jest taka sama.
Cena nowej karty Sound Blaster Audigy 2 na giełdzie komputerowej to 340zl więc lepiej dołoźyć trochę grosza i mieć naprawdę super karte dźwiękową na długi czas...pozdro
smoke
Dodano
15.07.2004 04:05:52
lord_nereavir
Dodano:
14.07.2004 01:19:00
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1