DOOM 3
Cześć. Mam duźy problem z DOOM3. Ciągle się zawiesza i wyskakuje informacja o jakimś błędzie. Mam procesor Athlon 64– 1,8 Gh, 1024 MB– pamięci i karta grafiki– GeForce 6600. Czy moźecie mi powiedzieć jak rozwiązać ten problem ?
Odpowiedzi: 11
Raczej nie ja mam jeszcze słabszą bo GeForce 440MX i fakt faktem źe lekko się haczyła ale dało sie ugrać to chyba nie to...
...do doom3 trzeba moze jakas specjalna karte graficzna??...bo ja mam geforce FX 5200 120MB 128BIT ...moze mi gra "nie isc" przez za slaba karte??...z gory dziekuje za wszystkie nadeslane odpowiedzi...
Oups :oops: ...po pierwsze kolezanko Control ;)...po drugie..sorki wielkie...nie wczytywalam sie w regulamin i nei mialam pojecia, ze cos takiego moze zrobic taka afere!!...obiecuje przeczytac regulamin ponownie...jeszcze raz sorki...ale dzieki za "nie usuniecie"...
Kolego Control, gdybyś temat sam stworzył usunąłbym go od razu albo zamknął jak poprzedni podobny.
Następna rzecz jakiej nie tolerujemy to niepotrzebne pisanie boldem, nie widze zebys miał coś na tyle waznego do przekazania aby to pogrubiać.
Zapamietajcie sobie raz na zawsze bo widze ze ten dział staje się smietniskiem gdzie co trzeci temat zakłódkowany, nie pomagamy złodzeją !!!
Następna rzecz jakiej nie tolerujemy to niepotrzebne pisanie boldem, nie widze zebys miał coś na tyle waznego do przekazania aby to pogrubiać.
Zapamietajcie sobie raz na zawsze bo widze ze ten dział staje się smietniskiem gdzie co trzeci temat zakłódkowany, nie pomagamy złodzeją !!!
Control moze nie łapiesz jeszcze to ci powiem źe regulamin tego forum nie pozwala na takie porady i rozmawianiu o czymś takim o co pytasz.
to kup teź kumplom
jasne... :) ..tylko, ze kumple maja z tych samych plytek instalowanego i im wszyst konormalnie idzie :( ??
Control:
:!: Mam DUZY problem z uruchomieniem gry Doom3...nie dalo sie niestety :( "ominac" scracowania i to juz mam za soba, gra wymagala takze, przynajmniej na moim kompie, sciagniecia programu DemoShield 7.5, i on tez juz jest zainstalowany...a gra dalej nie chce sie uruchomic...co mam jeszcze zrobic, zeby ja "ruszyc" :?: ...PROSZE O POMOC ...z góry OGROMNE DZIEKI za kazda nadeslana odpowiedz...Pozdrawiam :lol:
kupić DOOMa 3 w sklepie.
:!: Mam DUZY problem z uruchomieniem gry Doom3...nie dalo sie niestety :( "ominac" scracowania i to juz mam za soba, gra wymagala takze, przynajmniej na moim kompie, sciagniecia programu DemoShield 7.5, i on tez juz jest zainstalowany...a gra dalej nie chce sie uruchomic...co mam jeszcze zrobic, zeby ja "ruszyc" :?: ...PROSZE O POMOC ...z góry OGROMNE DZIEKI za kazda nadeslana odpowiedz...Pozdrawiam :lol:
Pisze tak – " moduł powodujący błąd Doom3.exe, wersja 1.0.0.1 , adres błędu 0x00066328
to tyle co wiem :)
to tyle co wiem :)
Na pewno ktoś postara się pomóc, ale "jakiś błąd" nic nie mówi. Nie trzeba by było przepisać treści komunikatu? :?
Strona 1 / 1