Domyślne hasło remote desktop
Witam,
Problem taki jak w temacie, łączę się po lanie z kompem obok, nazywa sie on stacja7 i na nim logowanie jest bez hasła gdy łączę się przez remote desktop połączenie się nawiązuje ale prosi o login i hasło samo stacja7(ma uprawnienia) nie wystarczy. W takim razie jakie jest domyślne hasło dla kont bez hasła?
Odpowiedzi: 2
No właśnie tam nie ma ustawionego żadnego hasła a ode mnie się domaga i tu jest problem
a gościa nie mogę włączyć nie jestem u siebie w domu...
[quote=cooleq]Witam,
Problem taki jak w temacie, łączę się po lanie z kompem obok, nazywa sie on stacja7 i na nim logowanie jest bez hasła gdy łączę się przez remote desktop połączenie się nawiązuje ale prosi o login i hasło samo stacja7(ma uprawnienia) nie wystarczy. W takim razie jakie jest domyślne hasło dla kont bez hasła?[/quote]
Uruchom konta gości i nie trzeba będzie nic więcej chyba robić.....
A hasło i login jest chyba taki jak hasło i login w komputerze do którego się łączysz....:-k (Pewien nie jestem...)
Strona 1 / 1
[quote=cooleq]No właśnie tam nie ma ustawionego żadnego hasła a ode mnie się domaga i tu jest problem a gościa nie mogę włączyć nie jestem u siebie w domu...[/quote] Wyłączyłeś proste udostępnianie plików?? Użytkownik został dodany do listy z prawami danego folderu...??:-k