Dojazd do miejscowości Czarne Małe ...?
Jak dojechać szybko i bezpiczenie z Krakowa Głównego do miejscowości Czarne Małe, Pojezierze Pomorsko–Mazurskie? Chce tam dojechać tylko niewiem jak by było najlepiej ... mysle o jakimś pociągu ...
Pytam sie tu bo moze ktoś z forumowiczów mieszka gdzis w okolicach tej miejscowości i mógłby mi pomóc ...
Z góry dziękuje za kaźdą wypowiedź związaną z tematem
tu jest mapka do tego http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=98160&lang=pl
Pytam sie tu bo moze ktoś z forumowiczów mieszka gdzis w okolicach tej miejscowości i mógłby mi pomóc ...
Z góry dziękuje za kaźdą wypowiedź związaną z tematem
tu jest mapka do tego http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=98160&lang=pl
Odpowiedzi: 3
EL NINO:P.S. Postawilbys ze dwie flaszki to i SLAY3R powitalby Cie na dworcu. W koncu daleko nie ma :P :P :lol: .
Nie no od Suwałk to tylko 2 kroki :? , ale za 3 flaszki to bym sie zastanowił :mrgreen:
BTW. Niedaleko widzę kwidzyn – czy to przypadkiem nie nasz Pawek tam mieszka ??
Update: A i tomekk widzę teź, coś czuję źe mnie flaszeczki ominą :?
to juź lepiej poszukaj pociągu do Prabut, bo do Kwidzyna będziesz miał pewnie kilka przesiadek.
A z Prabut do Kwidzyna co chwile kursują autobusy.
Z Prabut do Kwidzyna jest jakieś 20 km.
A przez Prabuty kursuje większość pociągów z Warszawy.
Pozdro
A z Prabut do Kwidzyna co chwile kursują autobusy.
Z Prabut do Kwidzyna jest jakieś 20 km.
A przez Prabuty kursuje większość pociągów z Warszawy.
Pozdro
Pociag ? Bezpieczniej mialbys Wisla :P :wink: . Tylko ze gdzie pozniej kajak schowac ? :mrgreen:
Wlaz na strone PKP i poszukaj pociagow do Kwidzyna czy gdzie tam jest w poblizu dworzec a torow jeszcze nie podpierdzielili :wink: .
P.S. Postawilbys ze dwie flaszki to i SLAY3R powitalby Cie na dworcu. W koncu daleko nie ma :P :P :lol: .
Wlaz na strone PKP i poszukaj pociagow do Kwidzyna czy gdzie tam jest w poblizu dworzec a torow jeszcze nie podpierdzielili :wink: .
P.S. Postawilbys ze dwie flaszki to i SLAY3R powitalby Cie na dworcu. W koncu daleko nie ma :P :P :lol: .