Dodatkowy panel na pulpicie
Jak zrobić panel na pulpicie? Taki jak np. w Vista? Miałem program SpyderBar ale jest on strasznie ograniczony i na panelu można było dodać tylko jakieś pierdoły niepotrzebne a nie to co bym chciał! Potrzebuje program który ma dużo opcji zarówno związanych z konfiguracją(ilość różnych rzeczy których można na panel wrzucić) oraz wyglądem(kolor, itp). Proszę o pomoc!
Odpowiedzi: 1
Pokombinuj z Samurize np.
Strona 1 / 1
Dzięki! Zaraz popatrze czy będę umial w nim coś zrobić a jak nie to pewnie są w necie gotowe już panele do tego to bym sobie ściągnął! Mam nietypowy wygląd mojego xp więc nie wszystko pasuje do niego!
<p>Chcę kompletnie przebudować wygląd xp na mój własny. Potrzebuje więc:</p><p>program do tworzenia styli, tworzenia okna bootowania, okna logowania, taki który zmieni mi wygląd przy wyłączaniu kompa! Żeby nie było standardowego niebieskiego i na nim napisów Zamykanie systemu.... Żeby dać jakąś grafikę w to miejsce! Do tworzenia ikon albo najlepiej jakieś gotowe paczki ikon o różnych wielkościach! Poprostu wszystko co może być przydatne! Nie chcę zostawić nic co przypominało by xp! Szukałem na google i znalazłem kilka programów ale one są strasznie dziadowe! Potrzebuje czegoś co ma duże możliwości i potrafi podmienić każdą grafikę! Polecacie coś?</p><p> ----</p><p>Jak zmienić temat? Na początku miał dotyczyć tylko panela ale teraz ma dotyczyć ogólnie zmianie wyglądu w xp.</p>