Dlaczego znikają całe tematy
Moze i proste pytanie, ale nie dotyczy tego forum :wink: .
Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .
Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.
Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?
To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:
Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .
Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .
Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.
Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?
To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:
Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .
Odpowiedzi: 20
tenemos:
był temat o nazwie wstyd. bo tire załozył parę kont a jakiś uzytkownik to wyłapał, wkońcu tire się przyznał, i co ?
administracja gówno zrobiła, regulamin złamali bo w regulaminie jest napisane jasno źe mozna mieć jedno konto
ale tire dalej modem jest, teraz wiem regulamin dotyczy tylko userów a admini mogą nawet nam włazic na głowy i ich to nie dotyczy
nie. admin nei łamie reglaminu tylko mod a knkretnie tire. on robi to dość często, takie jego hobby. kaźdy ma jaieś hobby, a jego jest łamanie regulaminu, a potem usuwanie topica, w którym to zrobił i dawanie ostów za gówno :!: :mrgreen:
tenemos:to jerst najgorsze forum jakie widziałem :D
nie martw się, są gorsze. poza tym tam jest całkiem fajnei, jak tire'owi nie odpier*ala :D a jak on coś pier*olnie, to od razu afera :!:
Kolego, nie pierwszy raz. Regulamin wypierdzielili prawie tak obszerny jak KPK, ale interpretuja go i tak po swojemu. Aby tylko dopierdzielic uzytkownikowi.tenemos:administracja gówno zrobiła, regulamin złamali
Admin czy moderator raz ze powinien stosowac sie rowniez do regulaminu, a dwa, niektorzy nie nadaja sie zupelnie do pelnienia takich funkcji.tenemos:regulamin dotyczy tylko userów a admini mogą nawet nam włazic na głowy i ich to nie dotyczy
Zreszta – jacy funkcyjni, tacy uzytkownicy i ich pisanie. Tam myslacych uzytkownikow juz nie uswiadczysz.
Tak ufundowal, jak jest "specjalista". Wyzebral od firmy na "testowanie", a teraz sie mowi ze ufundowal :P .tenemos:tire ponoc ufundował av mcaffe w konkursie
Zobaczysz nagrode jak swinia kamizelke :mrgreen: .tenemos:pewnie nagrody nie chce dać i tyle...
Zeby to pierwszy raz kurna. Jak nawywijane, zawsze zamykaja. Biora na przeczekanie. Jak dzieci, ktorym sie wydaje ze jesli nie powiedza matce o wywiadowce, to wpierdziel ich ominie :P :P .tenemos:a teraz forum zablokowali i nie mozna narazie pisać
P.S. Poczekamy, zobaczymy :wink: .
Seeker:Blizzard:Moze my tez se tak pogadamy? ;)
Niemoźliwe , bo....nie umiecie :P
Nie bój źaby, Seeker, jeszcze parę tematów do lektury i się naumiemy :wink:
ja się wczoraj zarejestrowałem tam, ale mają burdel jak ... :D
był temat o nazwie wstyd. bo tire załozył parę kont a jakiś uzytkownik to wyłapał, wkońcu tire się przyznał, i co ?
administracja gówno zrobiła, regulamin złamali bo w regulaminie jest napisane jasno źe mozna mieć jedno konto, jesli przyłapali by mnie np. źe mam pare kont to bym od razu bana dostał :/
adminowi musiałem na pw specjalne zaproszenie do tematu wysłac źeby sie wypowiedział , bo omijał odpowiedzi szerokim łukiem, a teraz forum zablokowali i nie mozna narazie pisać :D
po ostatniej wpadce z błaganiem userów o cracki...totalna poraźka, ale tire dalej modem jest, teraz wiem regulamin dotyczy tylko userów a admini mogą nawet nam włazic na głowy i ich to nie dotyczy
to jerst najgorsze forum jakie widziałem :D
tire ponoc ufundował av mcaffe w konkursie, napisałem prace jako jedyny i co ?
od razu podejzenia źe zerźnąłem z neta :D
a ja tym czasem pisałem sam ze swojego doświadczenia 8)
pewnie nagrody nie chce dać i tyle...
administracja gówno zrobiła, regulamin złamali bo w regulaminie jest napisane jasno źe mozna mieć jedno konto, jesli przyłapali by mnie np. źe mam pare kont to bym od razu bana dostał :/
adminowi musiałem na pw specjalne zaproszenie do tematu wysłac źeby sie wypowiedział , bo omijał odpowiedzi szerokim łukiem, a teraz forum zablokowali i nie mozna narazie pisać :D
po ostatniej wpadce z błaganiem userów o cracki...totalna poraźka, ale tire dalej modem jest, teraz wiem regulamin dotyczy tylko userów a admini mogą nawet nam włazic na głowy i ich to nie dotyczy
to jerst najgorsze forum jakie widziałem :D
tire ponoc ufundował av mcaffe w konkursie, napisałem prace jako jedyny i co ?
od razu podejzenia źe zerźnąłem z neta :D
a ja tym czasem pisałem sam ze swojego doświadczenia 8)
pewnie nagrody nie chce dać i tyle...
Blizzard:Moze my tez se tak pogadamy? ;)
Niemoźliwe , bo....nie umiecie :P
Moze my tez se tak pogadamy? ;)
EL NINO:Debilizm w najczystszej postaci kurna. Teatrzyk dla posiadajacych maksimum 38 IQ. Szkoda tylko, ze wszystkich sadzi swoja miara :mrgreen: :mrgreen: .
Wszysyc 3 uźytkownicy załoźeni w ciągu ostatniego tygodnia, do tego ta pomyłka z nickami... źałosne.
Tez sie nad tym zastanawialem, ale przeciez ponizej pieciu tylko tasiemce maja :mrgreen: .Rebe:BTW – a przecinek dziesiętny to czasem nie zginał ? :wink:
Aleś Ty,EL NINO, upierdliwy – juź więcej niź jednego "imienia" posiadać wg Ciebie niem ozna czy co ?
A ten taki z Krakowa to czworga jest . Rozumiem więc, źe do niego równieź te wszystkie oceny zastosowanie maję :mrgreen: .
PS.
BTW – a przecinek dziesiętny to czasem nie zginał ? :wink:
A ten taki z Krakowa to czworga jest . Rozumiem więc, źe do niego równieź te wszystkie oceny zastosowanie maję :mrgreen: .
PS.
BTW – a przecinek dziesiętny to czasem nie zginał ? :wink:
Żebyś wiedział @EL NINO, źe pokuta się naleźy za rejestrację na WZ, ale człowiek czasem nie wie kiedy i gdzie błądzi :shock: Dziwię się tylko sponsorom źe tolerują takie matactwa ze strony serwisu WZ, bo jak zdąźyłem załapać to oni tam są wszyscy "popaprani" :wink:
PS. w kaźdym razie te wszystkie dane zachowam na dysku.
PS. w kaźdym razie te wszystkie dane zachowam na dysku.
OK. W ramach pokuty zaspiewaj trzy razy Miedzynarodowke i walnij 30 pompek :wink: .Marco1952:A tak naprawdę to wstydzę się źe byłem uczestnikiem takiego forum!!!
BTW, archiwum mamy swoje, przepelnione zreszta takimi "numerami". Ale dzieki za propozycje.
Wyzej pisalem o roztrojeniu jazni a "najjasniejszy srodek od kapusty" szedl w zaparte. Dzisiaj powinela Mu sie noga i kolejny raz dal dupy w swoich kretactwach :P .
W www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=28690#28690 zaczal temat jako "Pfizer" zadajac pytanie:
Pfizer:NOD32 ma same nagrody w znajdywaniu wirusów.
jakiej produkcji on jest i gdzie mam go kupić.chciałabym go uźywać bo jest chyba najlepszy.
Oczywiscie dostal odpowiedz:
Witam,
Program NOD32 jest produkcji amerykańsko – słowackiej i moźna go zakupić na stronie:...
No a dzisiaj wali jakby nigdy nic. Ale oczywiscie jako Andrev:
Andrev:Dziekuje
Debilizm w najczystszej postaci kurna. Teatrzyk dla posiadajacych maksimum 38 IQ. Szkoda tylko, ze wszystkich sadzi swoja miara :mrgreen: :mrgreen: .
Witam wszystkich!
Napotkałem tu całkiem przyzwoitą lekturę do poczytania przy porannej kawie, Powiem więcej, Tire to krętacz i oszust a SuperNet to jego ochroniarz! A tak naprawdę to wstydzę się źe byłem uczestnikiem takiego forum!!! Jeźeli temat jest nadal interesujący to mogę udostępnić (za zgodą administracji oczywiście) całe sześć stron tego tematu w postaci zdjęć .jpg do wiadomości wszystkich, bo linki juź dawno nie działają, i niech się wszyscy dowiedzą "Dlaczego na WZ znikają całe tematy"
Pozdrawiam wszystkich Marco1952.
Napotkałem tu całkiem przyzwoitą lekturę do poczytania przy porannej kawie, Powiem więcej, Tire to krętacz i oszust a SuperNet to jego ochroniarz! A tak naprawdę to wstydzę się źe byłem uczestnikiem takiego forum!!! Jeźeli temat jest nadal interesujący to mogę udostępnić (za zgodą administracji oczywiście) całe sześć stron tego tematu w postaci zdjęć .jpg do wiadomości wszystkich, bo linki juź dawno nie działają, i niech się wszyscy dowiedzą "Dlaczego na WZ znikają całe tematy"
Pozdrawiam wszystkich Marco1952.
EL NINO:Te ryby to niby na co ? Na klonowanie ? :shock: :PRebe:Ryby, EL NINO, kurna. Ryby jedz.
A bo ja wiem ? – Moźe na ....obiad ;)
Czy ja cokolwiek sugeruje ? Wez sie lepiej czep swojej baby :lol: .Rebe:EL NINO:Ludziow kurna nasciagali zeby w koncu kto co madrego napisal,
Czyźbym nieuprawnioną(?) sugestię wyczuł, iźe same to jakoś tak przeciwnie jeno pisać zdolne były ?
Te ryby to niby na co ? Na klonowanie ? :shock: :PRebe:Ryby, EL NINO, kurna. Ryby jedz.
P.S. Skarbek pierwszy wzial odprawe gornicza gdy zobaczyl co sie tam dzieje :mrgreen: .
EL NINO:Ludziow kurna nasciagali zeby w koncu kto co madrego napisal,
Czyźbym nieuprawnioną(?) sugestię wyczuł, iźe same to jakoś tak przeciwnie jeno pisać zdolne były ?
EL NINO:w nowych dzialach glucho i ciemno jak w kopalni po fajrancie.
Skarbka teź zbanować zdąźyli ? :shock:
EL NINO:Usery zamiast pytac o skorki do antywirow, wola "sie czepiac i komentowac".
:idea: Na Madagaskar z nimi ...... moźe(?) :P
EL NINO:
Nie pozostaje teraz ichniemu adminkowi nic, tylko musi extra posade w nagrode wymyslec za zaslugi – przecie "guziec" w trzech osobach taki teraz narobiony, taki zajob ma, ze nawet nie ma czasu pomyslec co pisze chudzina.
Juź nawet słuchy chodzą, źe dla posady onej o refundację wystąpił ....... do NFZ, bo pono "Pacjent" ma się ona zwać . :lol:
EL NINO:Zaraz, zaraz. To On chyba musial juz od dawna miec kilkanascie kont ? Przeciez wczesniej tez nie myslal przy pisaniu postow :mrgreen: :mrgreen: .
Czyźby jakaś sugesia, źe teraz juź tak ?
A skąd u Ciebie ten nieuzasdaniony optymizm ? :shock:
PS.
Ryby, EL NINO, kurna. Ryby jedz.
To nie terror. To przeciez forum "przyjazne dla uzytkownikow". Dla wszystkich trzech :mrgreen: .Kuba:onie tam mają terror.
To cos takiego jak guziec ? Taka afrykancka świnia ? :PSeeker:To Jaźwiec – znaczy taki co rozdwojenie jaźni ma :mrgreen:
Ten tire aka jóźwiec aka guziec teraz sie narobi jak cholera. Za WSZYSTKICH trzech uzytkownikow forum musi posty pisac i do tego musi pamietac z jakiego konta pytal a z jakiego ma odpowiedziec. I czy puknac drugiemu pochwale czy tez moze ostrzezenie gdy sie na "Środek od kapusty" przeloguje :P :P . No bo jak to tak ? Trzy nowe dzialy se pierdykneli a pytac nie bylo komu ? Na zmarnowanie mialy dzialy isc ? To przecie wstyd przed "fachowcami" z firm ze hej. Ludziow kurna nasciagali zeby w koncu kto co madrego napisal, a tu w nowych dzialach glucho i ciemno jak w kopalni po fajrancie. Usery zamiast pytac o skorki do antywirow, wola "sie czepiac i komentowac". Nie pozostaje teraz ichniemu adminkowi nic, tylko musi extra posade w nagrode wymyslec za zaslugi – przecie "guziec" w trzech osobach taki teraz narobiony, taki zajob ma, ze nawet nie ma czasu pomyslec co pisze chudzina.
Zaraz, zaraz. To On chyba musial juz od dawna miec kilkanascie kont ? Przeciez wczesniej tez nie myslal przy pisaniu postow :mrgreen: :mrgreen: .
gieras:mnie zbanowali za nic :?
A tam zara za nic :mrgreen: – w panice wszystkich ze Ślunska tną na oślep, jakieś ofiary "niewinne" muszą być :mrgreen: – to jest walka o ...przetrwanie? .
EL NINO:Podpowiedzcie mi, bo zapomnialem jak sie nazywa taki gosciu, co to sam z soba dyskusje prowadzi.
To Jaźwiec – znaczy taki co rozdwojenie jaźni ma :mrgreen:
mnie zbanowali za nic :?
zdziwiłem? raczje rozczarowałem. Współczuje, onie tam mają terror.
No nie mow, ze sie jeszcze zdziwiles :mrgreen:Kuba:http://wiruszone.net/forum/viewtopic.php?p=28611#28611 Cholera! Czemu zamknęli, chciałem coś jeszcze dopisać!