Dlaczego znikają całe tematy
Moze i proste pytanie, ale nie dotyczy tego forum :wink: .
Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .
Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.
Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?
To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:
Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .
Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .
Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.
Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?
To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:
Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .
Odpowiedzi: 20
EL NINO:Tia, nie tylko ta jedna. Tez mialem kilka kont w piaskownicy, ale przynajmniej sam z soba nie gadalem :P :P .Rebe:Wydląda, źe to cecha która łaczy Ciebie i tego tam – no wiesz sam – którego :mrgreen:
Opowiadaj dalej – Tyś młocie jeden nie wpadł na to, źeby je równocześnie mieć i tyle, a teraz to ideologię do własnej indolencji dorabiasz :mrgreen:
Nawet gdybyś miał to i tak byś sklerozoą powodowany zapomniał, źe mozesz z "kimś inteligentnym" pogadać :lol:
PS.
Nie całkiem tego miałem na myśli,ale ...wybór naleźał do Ciebie :wink:
Napisalbym, ale dopiero w poniedzialek. Przez weekend ma byc jeszcze slonecznie :mrgreen: .Rebe:A co Cię będę rezał – toź i tak wiadomo, źe napiszesz potem, źe to .......deszcz pada.
Tia, nie tylko ta jedna. Tez mialem kilka kont w piaskownicy, ale przynajmniej sam z soba nie gadalem :P :P .Rebe:Wydląda, źe to cecha która łaczy Ciebie i tego tam – no wiesz sam – którego :mrgreen:
EL NINO:Az sie boje chocby slowo napisac, zeby mnie Rebe, ten Cham, nie wyrezal :P .Wlasnie rozwiazal – forum zamknal :mrgreen: .darcnet:SuperNet pisał, źe coś będzie próbował rozwiązać, więc moźe on tera coś z tym forum robi... :mrgreen:
To stara zagrywka, znana zreszta "stalym" bywalcom. Znowu liczy na to, ze po kilku dniach i po wycieciu kilka postow temat przyschnie. Szkoda tylko ze nie potrafi dopuscic do siebie tego, iz to nie uzytkownicy sa dla jego forum problemem.
A co Cię będę rezał – toź i tak wiadomo, źe napiszesz potem, źe to .......deszcz pada.
Wydląda, źe to cecha która łaczy Ciebie i tego tam – no wiesz sam – którego :mrgreen:
PS.
Marco1952 – źebyś się nie omsknął, bo EL NINO wazeliną przesyt niejaki odczuwa.
Święte słowa @EL NINO, są fora które tworzą uźutkownicy i są fora króre tworzy administracja, i WZ do takich włanie naleźy :D
Az sie boje chocby slowo napisac, zeby mnie Rebe, ten Cham, nie wyrezal :P .
To stara zagrywka, znana zreszta "stalym" bywalcom. Znowu liczy na to, ze po kilku dniach i po wycieciu kilka postow temat przyschnie. Szkoda tylko ze nie potrafi dopuscic do siebie tego, iz to nie uzytkownicy sa dla jego forum problemem.
Wlasnie rozwiazal – forum zamknal :mrgreen: .darcnet:SuperNet pisał, źe coś będzie próbował rozwiązać, więc moźe on tera coś z tym forum robi... :mrgreen:
Ostrzegałem, źe bede ciął.
Chcesz sobie pogadać z Marco1952 – jest PW czy inny komunikator.
Rebe
Chcesz sobie pogadać z Marco1952 – jest PW czy inny komunikator.
Rebe
Byłem grzeczny, miły i usiłowałem trudnych słów nie uzywać, ale iwdać nie pomogło.
No to drogie w moje płaczki czy sierotki po WZ, albo skończycie z tym wypisywaniem jak to tam jest be, albo zobaczycie źe i tutał posty znikać.
Chcecie isę uźalać idździe na jakiś chat. Weźcie sobie "pokoik" i tam ciągnijcie te Wasze smętki.
Widać bowiem wyraźnie, źe zasady na jakich dyskusje w takich tematach ,jak ten, się odbywają są dla Was zbyt trudne.
Tak prosto specjalnie dla Was:
Dupy w troki i paszli z tego topicu, bo nie mam zamiaru nasty raz czytać tych samych uźalań przez tych samych skrzywdzonych przez los wygłaszanych.
No to drogie w moje płaczki czy sierotki po WZ, albo skończycie z tym wypisywaniem jak to tam jest be, albo zobaczycie źe i tutał posty znikać.
Chcecie isę uźalać idździe na jakiś chat. Weźcie sobie "pokoik" i tam ciągnijcie te Wasze smętki.
Widać bowiem wyraźnie, źe zasady na jakich dyskusje w takich tematach ,jak ten, się odbywają są dla Was zbyt trudne.
Tak prosto specjalnie dla Was:
Dupy w troki i paszli z tego topicu, bo nie mam zamiaru nasty raz czytać tych samych uźalań przez tych samych skrzywdzonych przez los wygłaszanych.
tenemos:...to niesprawiedliwe, nawet przecieznikt oprócz mnie nie zgłosił sie do konkursu
Proszę Cię, widziałeś na WZ sprawiedliwość??? – bo ja NIE!!!
Marco1952:tenemos:czekam moźe nagrode wygram :D licencja na nortona dobiega konca, tak bym miał za free av,:D
@tenemos, nie licz na to, nie znasz WZ? – ta nagroda została juź wręczona zanim ogłoszono konkurs :D :D :D
jak to :/
to niesprawiedliwe, nawet przecieznikt oprócz mnie nie zgłosił sie do konkursu
tenemos:czekam moźe nagrode wygram :D licencja na nortona dobiega konca, tak bym miał za free av,:D
@tenemos, nie licz na to, nie znasz WZ? – ta nagroda została juź wręczona zanim ogłoszono konkurs :D :D :D
darcnet:jak supernet to odblokuje. jednak tam wracasz :D cieszę się, bo to na prawdę fajne forum :) :wink:
wracam po pierwsze czekam moźe nagrode wygram :D
licencja na nortona dobiega konca, tak bym miał za free av, a jak nie będę musiał przedłuźyć na nortona :D
a co do tego czy jest to fajne forum , nie powiedział bym tego, lepsze jest juz centrumxp, na którym panuja zasady ze regulamin dotyczy wszystkich i za to cenię sobie te forum np :)
a tam maja burdello city :D
jak supernet to odblokuje. jednak tam wracasz :D cieszę się, bo to na prawdę fajne forum :) :wink:
a wiecie co się teraz dzieje na wz ?
wchodze na stronke www.wiruszone.net/forum a tu pokazuje mi sie okno logowania ale nie stronki tylko takie windosowskie, i nawet na swoje konto nie mogę się zalogować :/
wiecie kiedy to minie ?
wchodze na stronke www.wiruszone.net/forum a tu pokazuje mi sie okno logowania ale nie stronki tylko takie windosowskie, i nawet na swoje konto nie mogę się zalogować :/
wiecie kiedy to minie ?
gusioo:Ludzie siedzicie na WZ cicho, jak myszy pod miotłą.
A na innym forum plujecie na WZ, kurna dlaczego akurat tutaj wylewacie swoje źale jaki to Tire podły jest.
Dlaczego??? – to bardzo proste, jak tam ktoś ośmieli się otworzyć buzię i napisze prawdę prosto w oczy, to tamat ląduje w koszu a "delikwent" otrzymuje BANNNN, taka jest zasada na WZ :?
PS. Gdzieś juź kiedyś czytałem źe WZ to najgorsze forum jakie jest w sieci, i to jest szczera prawda :D
Rebe:darcnet – zapytam krótko :
Czy uwaźasz, źe Twoja lista źyczeń trafiła na właściwe forum ?
mam taką nadzieję
Rebe:
PS.
Wiem, źe co dwa posty to nie jeden, ale zasadą tu panującą jest odpowiadanie – choćby kilku uźytkownikom – w jednym poscie, a nie wstawianie odpowiedzi kaźdemu osobno w postach włąsnych jeden pod drugim umieszczonych.
sorry, ale po prostu to, źe ten post został napisany zauwaźyłem po napisaniu pierwszego
gusioo, jakbyś przecytał topic "wsyd" to byś wiedział, źe tam teź przeciwstawaimy się tire'mu. jakby cio, to mam tameten topic (nie cały, bez chyba 3 postów) w archiwum poza tym my nie pluejmy na WZ tylko na Tire
Ludzie siedzicie na WZ cicho, jak myszy pod miotłą.
A na innym forum plujecie na WZ, kurna dlaczego akurat tutaj wylewacie swoje źale jaki to Tire podły jest.
darcnet – zapytam krótko :
PS.
Wiem, źe co dwa posty to nie jeden, ale zasadą tu panującą jest odpowiadanie – choćby kilku uźytkownikom – w jednym poscie, a nie wstawianie odpowiedzi kaźdemu osobno w postach włąsnych jeden pod drugim umieszczonych.
PS.
EL NINO:tenemos:a teraz forum zablokowali i nie mozna narazie pisać
Zeby to pierwszy raz kurna. Jak nawywijane, zawsze zamykaja. Biora na przeczekanie. Jak dzieci, ktorym sie wydaje ze jesli nie powiedza matce o wywiadowce, to wpierdziel ich ominie :P :P .
P.S. Poczekamy, zobaczymy :wink: .
SuperNet pisał, źe coś będzie próbował rozwiązać, więc moźe on tera coś z tym forum robi... :mrgreen:
EL NINO:
P.S. Poczekamy, zobaczymy :wink: .
się z tobą zgadzam. czekajmy na wnik końcowy
Bobi:Ty się darcnet nie bój, tam wszyscy po jednych pieniądzach. Przecieź tire wszem i wobec się przyzwoleniem z góry chwalił.
jeli je miał
wiesz...
SuperNet:
red. Tire zrobił bardzo duźo dla WZ i userów tego forum dlatego nie jestem w tej chwili skłonny powiedzieć mu WON.
SuperNet jest po prstu za bardzo przywiązany do Tire'go. poza nim i tire (no, moźe jeszcze Kacprem M.) nikt tam nic nie robi. ich jest 3 na cały servis :!: :!: :!: SuperNet się boi, źe jak zwolni Tire, to mu się servis zawali. a nam (userom) nie o to chodzi. nam chodzi o to, źeby on nie był modem i źeby teź zbierał osty i mógł zostać zabanowany :!:
ps. nie wiadomo, czy Tire na prawdę miał to pozwolenie. juź mu kilkakrotnie udowodnionio kłamstwo
Ty się darcnet nie bój, tam wszyscy po jednych pieniądzach. Przecieź tire wszem i wobec się przyzwoleniem z góry chwalił.