Dlaczego znikają całe tematy
Moze i proste pytanie, ale nie dotyczy tego forum :wink: .
Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .
Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.
Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?
To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:
Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .
Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .
Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.
Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?
To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:
Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .
Odpowiedzi: 20
tenemos:był temat o nazwie wstyd. bo tire załozył parę kont a jakiś uzytkownik to wyłapał, wkońcu tire się przyznał, i co ?
Przeprosil i za wiele sie nie zmienilo.
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?t=2836
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?p=28211&highlight=#28211
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?p=28210&highlight=#28210
Rebe:http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=885 – czyźby uraźona godność własna regulaminem straszyć kazała ?
To jeden z zachowanych przykładów – zostąło juź niewiele z Twego "dorobku" –potwierdzających ,iź rzeczywiściem ozesz wskazać dowody na potwierdzenie tezy o zaleźności widzenia i siedzenia.
Zaś co do reszty Twoich odpowiedzi za pointę niech posłuźy pytanie przez Ciebie zadaneWczytałeś się w sens mojego posta?
Z tym wszak zastrzeźeniem, źe gdy je sobie zadawał będziesz uźyj słowa "postów" i odnieś je do tej części tego tematu, w której zwracam uwagę na niestosowność psioczenia ze strony tych, którzy jeszcze niedawno w jedną trąbili tutkę.
Juz kiedyś chyba mówiłem, źe nie jestem niewinny. Byłem jeszcze młody i głupi.
Potrafię przyznać się do błędu, a to najwaźniejsze. Wtedy co niektóre osoby miały na mnie zbyt duźy wpływ. Jak ktoś chce, to zawsze coś odnajdzie – a to był odsetek z tego co napisałem na tym forum.
Ubolewam nad tym, jak wtedy zareagowałem.
Sam chyba wiesz, źe jedni się zmieniają, a drudzy nie. Po pewnym czasie (prawie) kaźdy widzi co robił wcześniej i nie popełnia tych samych błędów.
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=885 – czyźby uraźona godność własna regulaminem straszyć kazała ?
To jeden z zachowanych przykładów – zostąło juź niewiele z Twego "dorobku" –potwierdzających ,iź rzeczywiściem ozesz wskazać dowody na potwierdzenie tezy o zaleźności widzenia i siedzenia.
Zaś co do reszty Twoich odpowiedzi za pointę niech posłuźy pytanie przez Ciebie zadane
Z tym wszak zastrzeźeniem, źe gdy je sobie zadawał będziesz uźyj słowa "postów" i odnieś je do tej części tego tematu, w której zwracam uwagę na niestosowność psioczenia ze strony tych, którzy jeszcze niedawno w jedną trąbili tutkę.
PS.
Dalsze źale proponuję zglaszać poprzez pnatora@interia.pl czy teź info@wiruszone.net
Zaś co do reszty Twoich odpowiedzi za pointę niech posłuźy pytanie przez Ciebie zadane
Wczytałeś się w sens mojego posta?
PS.
Dalsze źale proponuję zglaszać poprzez pnatora@interia.pl czy teź info@wiruszone.net
Rebe:
To kluczowe słowo.
Wczytałeś się w sens mojego posta?
Co prawda wjakiej kwestii wnikął nie będę, ale .....nie jest – na źadnym forum – istotne kto jaką funkcję sprawuje. Liczy sie tylko jak ten ktoś odbiera to co sie dzieje i za czyją sprawą.
No właśnie. Ja tam nie pasowałem, bo miałem zbyt duźo do powiedzenia.
Mylisz pojęcia. Zrugać za wypowiedzi mogę Cię niezaleźnie od funkcji. Tylko w szczególy wdawał sie nie będę, bo widać język, którym przyczyny opisywałem za trudnym się okazał, a przekłądać tego na zrozumiały dla ciebie najzwyczajniej mi się nie chce – Syzyfa w rodzinie nie miałem.
Właśnie trzeba się wypowiadać tak, źeby kaźdy rozumiał to co chcesz powiedzieć. Ale jak nie chcesz, twoja sprawa (a z tym Syzyfem przesadziłeś).
Juz paru takich było, którzy prawdę powiadali o uzaleźnieniu punktu widzenia, od punktu siedzienia.
Tylko ci co ją powiadali, to nie mogli jej udokumentować. A ja mogę w kaźdej chwili.
O ideach przyswiecających Wam to moźe rozwaźać nie będziemy, bo zaraz mi przed oczyma staje dewiza dotycząca bruków piekielnych.
To bardzo fajnie z twojej strony, źe nie lubisz, gdy:
–ludzie mają swoje zdanie.
–Mogą uczestniczyć w źyciu serwisu internetowego.
–Przestrzegają regulamin.
Bo takie idee mi przyświecają.
Potem natepuje kolejna litania skarg na niesłuszne podejrzenia, wyliczanie krzywd itp.
Jakie wyliczanie krzywd? po prostu przedstawiłem prawdziwego screena i powiedziałem co myślę na ten temat.
I znowu zapytać mi przychodzi :
Czy aby na pewno forum centrumxp jest miejscem ,w którym o tych niesprawiedliwościach, jakie Was na WZ spotkały, powinniście pisać ?
Nie jest. Ale jak juz mówimy na temat "czegoś" to róbmy to do końca.
Leciem z tem koksem – za brak nicka w cytatach przepraszam, ale ..leniwy jestem:
To kluczowe słowo.
Co prawda wjakiej kwestii wnikął nie będę, ale .....nie jest – na źadnym forum – istotne kto jaką funkcję sprawuje. Liczy sie tylko jak ten ktoś odbiera to co sie dzieje i za czyją sprawą.
Mylisz pojęcia. Zrugać za wypowiedzi mogę Cię niezaleźnie od funkcji. Tylko w szczególy wdawał sie nie będę, bo widać język, którym przyczyny opisywałem za trudnym się okazał, a przekłądać tego na zrozumiały dla ciebie najzwyczajniej mi się nie chce – Syzyfa w rodzinie nie miałem.
Juz paru takich było, którzy prawdę powiadali o uzaleźnieniu punktu widzenia, od punktu siedzienia.
O ideach przyswiecających Wam to moźe rozwaźać nie będziemy, bo zaraz mi przed oczyma staje dewiza dotycząca bruków piekielnych.
Potem natepuje kolejna litania skarg na niesłuszne podejrzenia, wyliczanie krzywd itp.
Czy aby na pewno forum centrumxp jest miejscem ,w którym o tych niesprawiedliwościach, jakie Was na WZ spotkały, powinniście pisać ?
wielu sytuacjach ja byłem prowodylem afer na WirusZone. Ale przewaźnie słuźyły one jednemu
To kluczowe słowo.
W tej kwestii zgodzić bym się z tobą nie mogę, bo dokładnie nie znasz sytuacji... moźe jakbyś miał tam moda
...teraz mamy zapłatę od moderatora Rebe
wkurzał mnie system marionetkowy
jeśli masz coś oprócz tego, co mi wysłałeś, to proszę :)
Rebe:
Tak się zastanawiam w Twoim i Mrówka wypadku czy to tylko skleroza czy moze coś więcej ?
Jakoś bowiem nie wydaje mi się, by Wasze zachowania – óźniące się niespecjalnie od tych teraz krytykowanych – miały być li tylko wytworem mojej imaginacji.
Niestety źródeł nie wskaźę, bo raz, źe szukać mi się nie chce, dwa, źe część z nich "wyparowała".
Zosytaje mi tylko nadzieja, źen im kolejny raz psy wieszać będziecie na niektórych osobach z WZ, pisźąc jacy to oni "od zawsze" byli, to i siebie nie pominiecie w tym "rysie historycznym".
Ja tego nie pomijam. Wiem, źe w wielu sytuacjach ja byłem prowodylem afer na WirusZone. Ale przewaźnie słuźyły one jednemu –>> By ruszyć ludzi do pracy, źeby forum i serwis był doskonalszy. Starałem się zdobyć admina bo:
–Chciałem umieszczać artykuły i opisy.
–Chciałem rozbudować download.
–Robić wszystko to, co teraz mogę robić u siebie na VirusCenter.
W tej kwestii zgodzić bym się z tobą nie mogę, bo dokładnie nie znasz sytuacji... moźe jakbyś miał tam moda, to mógłbyś obserwować to wszystko.
Jedno jest pewne... w wielu sytuacjach za wami się wstawiliśmy – a teraz mamy zapłatę od moderatora Rebe.
Oprócz tego wkurzał mnie system marionetkowy, który wprowadzał Tire i SuperNet –> bez obrazy, ale tak było. My z tym walczyliśmy (czasem przesadzaliśmy, ale bywało tak, źe nam się udało wywalczyć swoje).
Kietek:idea przyswiecajaca byla wlasnie pomoc userom
Zgadza się. I jak ktoś chce, to niech przeglądnie archiwalne posty na moim starym koncie, czyli "Mrówek". Równieź w owym czasie napisałem najwięcej artykułów ze wszystkich w redakcji WirusZone... i co? źadnej zapłaty nie wymagałem... jedynie po jakimś czasie chciałem admina, ale dwie osoby były uraźone tym, źe ja mam admina (do tego znacznie ograniczonego) i pozbawili mnie wyźej wymienionej funkcji.
A chcecie zobaczyć na jakie sytuacje SuperNet powołał się przed naszym wylotem? Moźe nawet nie chcecie, ale ja i tak umieszczę tego screena:
http://img368.imageshack.us/my.php?image=wzdecyzja8ak.png
Podejrzewa nas w tym o:
–Ingerencje serwerowe – niesłusznie.
–O próbę shackowania forum – bzdura kompletna.
–Oraz o przybycie uźytkowników na forum (lol).
–O wysłanie anonimowego maila – nikt z nas nie wysyłał takich maili.
–Podmienianie komentarzy – naprawdę nie wiedział juź co napisać. Po jakiego grzyba mieliśmy podmieniać komentarze?
Równieź według niego spowodowaliśmy odejście:
–Tire'a (potem sobie wrócił lol).
–Niufka (to jest uźytkownik. A traktowany był równo, tak jak moderator... wielką osobistość z niego wtedy zrobili.)
Oczywiście od razu zastosował znane sztuczki:
–Blokada rejestracji.
–Blokada komentarzy (jest do dzisiaj).
–Usunięcie kont (według mnie... źałosne).
"nie chcę aby Mrówek i Kietek powiedzieli "w takim razie odchodzimy z Portalu"" –> po czym od razu nas wywalił. Więc czy to trzyma się w ogóle kupy?
Nie chciałem publikować tego screena, ale zauwaźyłem źe niektóre osoby mają zbyt małą wiedzę na ten temat, a o nas dyskutują.
Jeśli ktoś chce, to mam pełno archiw .mht
Pozdrawiam :)
kietek:Wyszlo G bo redachtor wsadzil tam dupe i wszystko namieszal i powdawal sie w konflikty. A ze uciec z takiego bagna tez trzeba umiec to postanowilismy zalozyc wlasne forum. Tam przykrosci i hamstwa juz nikt nie zazna.Ukey:Wlasnie wielkie G wyszlo z tej pomocy innym :/ Przykro mi to mowic :/ Bez obrazy ale widac co wyszlo i to doklagnie ..
A Tyś, kietek, to tylko do rany przyłóź – prawda?
Tak się zastanawiam w Twoim i Mrówka wypadku czy to tylko skleroza czy moze coś więcej ?
Jakoś bowiem nie wydaje mi się, by Wasze zachowania – óźniące się niespecjalnie od tych teraz krytykowanych – miały być li tylko wytworem mojej imaginacji.
Niestety źródeł nie wskaźę, bo raz, źe szukać mi się nie chce, dwa, źe część z nich "wyparowała".
Zosytaje mi tylko nadzieja, źen im kolejny raz psy wieszać będziecie na niektórych osobach z WZ, pisźąc jacy to oni "od zawsze" byli, to i siebie nie pominiecie w tym "rysie historycznym".
PS.
– zaś komunizm miał być systemem sprawiedliwości społecznej. Ciekawe dlaczego takie dictum na myśł mi przyszło?idea przyswiecajaca byla wlasnie pomoc userom
Moźe z powodu teog, źe – jak wieść gminna niesie – "to ludzie zawinili"...... w obu przypadkach.
darcnet:ale tire juź nie jest modem, tylko redaktorem serwisu. dzieje się dobrz :D
pytanie tylko jakie uprawnienia ma redaktor serwisu :D :D
nie jest modem?
To spójrz sobie na listę uźytkowników... admin specjalnie zastosował łudząco podobne kolory.
Teraz tire jest administratorem (nie daj się nabrać na te śmieszne wymówki z redaktorem).
ale tire juź nie jest modem, tylko redaktorem serwisu. dzieje się dobrz :D
Wyszlo G bo redachtor wsadzil tam dupe i wszystko namieszal i powdawal sie w konflikty. A ze uciec z takiego bagna tez trzeba umiec to postanowilismy zalozyc wlasne forum. Tam przykrosci i hamstwa juz nikt nie zazna.Ukey:Wlasnie wielkie G wyszlo z tej pomocy innym :/ Przykro mi to mowic :/ Bez obrazy ale widac co wyszlo i to doklagnie ..
Wlasnie wielkie G wyszlo z tej pomocy innym :/ Przykro mi to mowic :/ Bez obrazy ale widac co wyszlo i to doklagnie ..
Ukey:A mi sie wydaje ze to forum to nie forum moze 3 Qmpli chcieli sobie zrobic jajka.. ale okazalo sie ze przyciagneli troszke ludzi wiec postanowili robic ludzi w konia. Pewnie jest prae ludzi co znalezli pomoc na tym forum ale i pewnie mnustwo jest tych co tylko stracili nerwy. Ja pozostaje z CXP :] ale sadze ze sie tam zarejstruje by sledzic poczynania tych ze ludzi
Po 1 nie bylo 3 qmpli tylko 6 wlacznie ze mna a idea przyswiecajaca byla wlasnie pomoc userom. Nawet na forum MKS jest jeszcze topic w ktorym naczelny redaktorow powolywal. I z poczatku bylo niezle gdyby nie pewien madrala.
Jezeli chodzi o fora poswiecone bezpieczenstwie to znam 2 :P
A mi sie wydaje ze to forum to nie forum moze 3 Qmpli chcieli sobie zrobic jajka.. ale okazalo sie ze przyciagneli troszke ludzi wiec postanowili robic ludzi w konia. Pewnie jest prae ludzi co znalezli pomoc na tym forum ale i pewnie mnustwo jest tych co tylko stracili nerwy. Ja pozostaje z CXP :] ale sadze ze sie tam zarejstruje by sledzic poczynania tych ze ludzi .... Ale i mam nadzieje ze takie forum jest tylko 1 w Polsce (bo na swiecie jest zapewne pelno tachi for)
No pewno, najlatwiej zeby sprawa przyschla bo oni to swiete krowy sa.darcnet:dopóki nie ucicheni spawa tire to pozostanie
Ale jakos mnie to nie dziwi.
kietek:Jaki admin takie forum ;)Mrówek:Ale (za przeproszeniem) syf zrobili z tego forum... współczuję im ;)
dopóki nie ucicheni spawa tire to pozostanie
Jaki admin takie forum ;)Mrówek:Ale (za przeproszeniem) syf zrobili z tego forum... współczuję im ;)
Ale (za przeproszeniem) syf zrobili z tego forum... współczuję im ;)
tenemos:
a wiecie co się teraz dzieje na wz ?
wchodze na stronke www.wiruszone.net/forum a tu pokazuje mi sie okno logowania ale nie stronki tylko takie windosowskie, i nawet na swoje konto nie mogę się zalogować :/
wiecie kiedy to minie ?
mam dla ciebie dobrą wiadomość. około 20–21 :D :wink:
Pisz tak dalej kurna. To miod na moje skolatane serce :mrgreen: .Rebe:Nawet gdybyś miał to i tak byś sklerozoą powodowany zapomniał, źe mozesz z "kimś inteligentnym" pogadać :lol:
P.S. Widze ze zazdraszczasz :P .