Dlaczego znikają całe tematy

Moze i proste pytanie, ale nie dotyczy tego forum :wink: .

Rzecz sie tyczy oczywiscie piaskownicy, czyli wiruscośtam.net gdzie prym wioda "Żałosna Ciota Kloss" i "Środek od kapusty" :P .
Dopiero co zalozono tam w ichnim OT temat pt. "Dlaczego znikają całe tematy", w ktorym to jeden z uzytkownikow dolaczyl do posta zrzut otrzymanego PW z prosba o pelna wersje programu wraz z crackiem. Co sie stalo i z tym tematem ? Ano to co zwykle dzieje sie z tematami w ktorych moderatorzy, czy tez radachtorzy daja dupy na calej linii – znaczy po prostu wsysło temat :mrgreen: . Co bedzie klul w oczy ewentualnych nowych uzytkownikow ? Po co bedzie odstraszal ? Pozamiatac pod dywan kurna. A jak.
Moze ktory zapyta dlaczego akurat ten temat wcielo ?
BO KURNA OBRAZEK Z PW TAM BYL :wink: .
Z PW od glownianego moderatora. Od redachtora cala geba – tirego. Jak to juz drzewiej bywalo (pamietam te czasy), tire "poszukiwal" w tym PW pelnej wersji programu wraz z crackiem. Tfu, znaczy "gratisem". Pewnie myslal ze w Geancie jest i jesli "kupi" :P program na PW, to jeszcze gratisa dostanie :mrgreen: .

Byl i tu kiedys tire funkcyjnym, ale miedzy innymi za takie zagrywki dostal wilczy bilet z tej funkcji. Z tym ze tutaj sa ludzie ktorzy glowe maja nie od tego zeby na niej tylko "czapkie nosic" i pozbyli sie zakaly. Tam widac ze admin jest mientkim robiony – obrazek najpierw usunal, bany porozdawal tym ktorzy glos podniesli ze to nie jest w porzadku, a samego zakałe pod skrzydelka wzial. Skrobnal posta, a jakze. Ze to tire jest OK, bo programy ma wszystkie legalne , ze to tylko taka sciema byla a tire bral odbiorce PW "pod wlos" (o malo co popuscilem ze smiechu), ze to ta reszta ktora bany dostala to parszywe owce – bo kurna nie pomagaja, tylko "sie czepiaja i komentuja" :lol: .
Komedia kurna. Kabaretzone.net normalnie.

Takie sobie pytania zadaje: "Ten ichni admin to jakis taki otumaniony przez tirego i Ciote Klossa ? Nie widzi ze glupoty odpierdziela takimi decyzjami ? Ze akurat nie kto inny a Ci dwaj forum mu od poczatku rozwalaja ? Ze kazdy myslacy uzytkownik bierze stamtad nogi za pas widzac co sie tam wyprawia ?" Oj Supernecie, mlodys. Ale ze wlasnego zdania nie masz ?

To jest to PW o ktorym nawinalem powyzsze trzy slowa:

Jakby co, cale szesc stron tematu ktory wylecial mam zarchiwizowane :P .

Odpowiedzi: 20

@EL NINO, dawno lepszego kawału nie czytałem, wygląda na to, źe ten debil "tire" mądrzeje powoli, i to jest dobry znak, zawsze to lepiej późno niź wcale :D
Marco1952
Dodano
20.12.2005 22:25:49
jeszcze troche madrosci przyswoisz i siakies zolte papiery moze dostaniesz
gieras
Dodano
19.12.2005 20:46:46
Prawie dwa miechy temat lezy i kurzem obrasta. No a tu kurna nowe njusy :P .

Moj idol, znaczy "Środek od kapusty" aka "tire", wzial i sie oglosil w ichnim OT. Znaczy napisal wazna wiadomosc :P .
Tytul: Punkty za "Pomógł mi"..... (bo to tam punkty se przyznaja za pomoc).

Tresc:
"Witam.
Właśnie poprosiłem admina o zupełne amulowanie i nie pokazywanie moich "Pochwał".
Uwaźam za nieeetyczne aby moderator zbierał punkty za pomoc komuś.
Zły smak,brak kultury.
Tyle."

Jak Go kurna nie lubiec ? Taki skromny, taki cichy, taki madry. I nie chce sie ze swoja madroscia obnosic ! Toz to "zly smak, brak kultury". No jasne, co bedzie w oczy klul swoimi punktami ? Jeszcze kto bedzie zazdraszczal i mu konto schakieruje. No to mu admin "amulowal" :mrgreen: . Wszystkie 12 punktow. Na z gora 2 i pol tysiaca postow :mrgreen: :mrgreen: .
Z ktorych wiekszosc to punkty ktore Mu naklikali ichnie moderatory :P .
Nasz Ci On "Wirusiany Góró", "Slonce Plocka", "Podpora skanera". Szkoda ze wzion i poszedl stond :P .

Z drugiej strony, jak mial tych punktow nabic, skoro co post, to wieksza glupota ? Same sie nie naklikaja.
Ktos pisze:
"Mam problem z Explorerem Windowsa... Wlaczam komputera i natychmiast wyskakuje mi ze explorer wygenerowal bledy i zostanie zamkniety..."

...no i dostaje od Góró odpowiedz:
"Pobierz zatem wszystkie poprawki do WinXP."
Zeby nie bylo. Odpowedz boldem pisana. Bo to niby taka madrosc jest, taka oczywiscosc, ze trzeba ja podkreslic.
Ode mnie ze trzy punkty oczywiscie :P .

Albo w innym miejscu:
"Sorry,trochę wiedzy panowie.
STEGANOS ANTIVIRUS jest rembrandingiem Kaspersky Anti–Virus Personal 5.
Więc jest znakomity."

No tak. Tylko co wspolnego z Kaspersky ma Rembrand ? To On wirusy pisal czy co ? Bylem pewien do teraz, ze takie wieksze avatary se rysowal :shock: . No, no. Znowu cus nowego wiem. Zawsze te "troche wiedzy" sie przyda :P .
A moze (AFAIK) o "rebranding" chodzi ? :mrgreen:

P.S. Tak z nudow se posty przegladam i ucze sie :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
19.12.2005 20:40:28
Nauka nie idzie w las

Następnym razem ta nauka pójdzie do... zsypu.

Bobi
Marco1952
Dodano
22.10.2005 18:58:52
Marco1952:
[

Jeden nawyk jednak zdąźyłeś przyswoić po niejakim redachtorze, to jest wstawianie duźej ilości, głupich mordek :twisted:
aligator
Dodano
22.10.2005 18:53:33
gusioo:

A jeszcze niedawno tam pisales :x

Po pierwsze dawno, a po drugie to w samą porę udałem się na ten wiec
Marco1952
Dodano
21.10.2005 19:50:26
Marco1952:
..

A jeszcze niedawno tam pisales :x
Anonymous
Dodano
21.10.2005 19:41:58
A widzeliście ten wiec?

Marco1952
Dodano
21.10.2005 16:38:36
No i wszystko poleciało ;)

Na szczescie mam pamiątke :mrgreen:
kietek
Dodano
19.10.2005 18:22:05
Jeden pisał:"Ma byc miło"
Innym się zaczerwieniło
Od ostrzeźeń – to nagrody
Za "poetów" tych wywody :lol:
Rebe
Dodano
19.10.2005 09:01:42
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?t=2975&start=15

To Ci dopiero "Zemsta" na forum ;)
kietek
Dodano
19.10.2005 00:55:56
Teraz ...działa , przedtem nie , ale źeby Mrówka tak potraktować ?, a ...fee :mrgreen: .
Seeker
Dodano
18.10.2005 23:00:50
Jak nie działa jak działa :wink:
Tylko się Seeker nie zagłębiaj w szczegóły a jedynie sobie co lepsze posty poczytaj z zaznaczeniem na niejakiego "chama", znaczy się Klosa :wink: :lol:
aligator
Dodano
18.10.2005 22:04:08
Rebe:
Odświeźę, a to za sprawą tego topicu: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=2955 – póki jeszcze jest do poczytania.

Jak zwykle refleksem...szachisty zabłysłem – juź nie działa ten link .
Młot... Thora przeleciał i po topicu :lol:
Seeker
Dodano
18.10.2005 21:20:54
To "bagno" na WZ nic a nic się nie zmieniło :D
Marco1952
Dodano
18.10.2005 17:04:30
:) dzien mi sie tak smutno zaczął az przeczytałem to co Rebe dał w linku. Jednak chyba wolałem być smutny bo teraz strasznie miesnie brzucha bolą od smiechu po przeczytaniu tych wszystkich pouczających postów na tym forum jakze bardzo specjalistycznym.

Mysle jednak ze takie forum ma swoje dobre strony, mianowicie jak bede miał kiedyś dzieci to jak bedą niegrzeczne to bedę im kazał czytać posty na wz
cybull
Dodano
18.10.2005 16:35:12
Aleź, wielce Szanowny spiderko – nas to nie gryzie. My jeno z czystej sympatii i dla reklamy te linki podajemy.

PS.
Chyba powinieneś isę przemóc i choć ze dwie ostatnie tez przeczytać.
Rebe
Dodano
18.10.2005 14:23:30
Wytrzymałem do 2 strony :D

To jakieś forum dla nastolatków ?

BTW. Czemu was tak gryzie te forum, czy nie lepiej usunąć jego adres z przeglądarki i więcej tam nie zaglądać?
spiderko
Dodano
18.10.2005 14:01:30
Odświeźę, a to za sprawą tego topicu: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=2955 – póki jeszcze jest do poczytania.
Dlaczego na taki krok się zdecydowałem?
Ano dlatego, źe było na forum parę postów uźalających się nad "kulturą" wypowiedzi i odpowiedzi udzielanych. Teraz Ci malkontenci(?) mają okazję – tuszę, ze nie będzie ona długo gościć w części dostepnej WZ – zobaczyć jak Przyjaciele, funkcyjni – obecni i byli potrafią się posługiwać polszczyzną ......brukową.
Zainteresowani mogą równieź dokonać analizay zaradności, a raczej bezradności Administratora, który "władzę nad banem sprawując" potrafi obdarowywać nim juź pod dniach paru.

Pogratulować refleksu. Szkoda tylko, źe starcza go na tyle, by juz po paru godzinach pojawiali się ci sami userzy , ale a to pod nowymi nickami.
I tak w koło Macieju .
Rebe
Dodano
18.10.2005 11:22:48
kietek:
tenemos:
był temat o nazwie wstyd. bo tire załozył parę kont a jakiś uzytkownik to wyłapał, wkońcu tire się przyznał, i co ?

Przeprosil i za wiele sie nie zmienilo.
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?t=2836
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?p=28211&highlight=#28211
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?p=28210&highlight=#28210

Nie no kurna :P Eminem :P
Za chwilę będzie Metallica, Ex–zibit, Jay–Z, Limp Bizkit itd.
Jak tak będzie się działo, to zorganizują MTV Awards na forach specjalistycznych :P :D
Mrówek
Dodano
12.09.2005 20:34:57
EL NINO
Dodano:
06.09.2005 10:53:03
Komentarzy:
20
Strona 2 / 7