Dlaczego tak mało tego jest ? (gf)
Siema! Kurna czemu niektóre karty graficzne tak trudno dostać? :? Za GeForcem 6600 GT (PCI–E) ganiałem ze 3 tyg i mam nadzieję, źe wreście dziś dojdzie, bo z "komputronika" zamówiłem. Nio status był juź na wyczerpaniu. Ze tydzień temu było na połowie! U mnie w rodzinnym mieście powiedzieli, źe muszą zamówić i to z Taiwanu przychodzi :wink: O własnie. Czy ktoś zamawiał z tego sklepu? Jeśli tak to ile czekał na przesyłkę?
Odpowiedzi: 2
Nio juź dostarczyli moją kartę i trwało to 24 godzinki :> Nio więc nie było tak źle! Dzięki mrówek za odp. Troszkę się bałem z tym tydoniem! Narqa
patrickq:Siema! Kurna czemu niektóre karty graficzne tak trudno dostać? :? Za GeForcem 6600 GT (PCI–E) ganiałem ze 3 tyg i mam nadzieję, źe wreście dziś dojdzie, bo z "komputronika" zamówiłem. Nio status był juź na wyczerpaniu. Ze tydzień temu było na połowie! U mnie w rodzinnym mieście powiedzieli, źe muszą zamówić i to z Taiwanu przychodzi :wink: O własnie. Czy ktoś zamawiał z tego sklepu? Jeśli tak to ile czekał na przesyłkę?
Ja ci mogę powiedzieć jedno. Komputronik nie jest tym samym komputronikiem, co kiedyś.
Jak byłem w ich punkcie na ulicy grochowskiej, to chcieli mi wepchnąć kiepską karte muzyczną za 150 zł, wówczas gdy kosztowała 120 zł.
Ponadto ceny komputronika pozostawiaja wiele do źyczenia. Oprócz tego mają mały asortyment w swoich magazynach... dostawa 150 kart graficznych do sklepu komputronik na grochowskiej w poznaniu, to nie jest duźa ilość...
Przesyłka powinna trwać do jednego tygodnia. Jeźeli sprowadzają kartę z taiwanu, to o wiele dłuźej to potrwa.
Strona 1 / 1