Dlaczego nie mogę zainstalować Service Pack 2???
Nie mogę zainstalować SP2 dla WinXP.
Wywala mi taki komunikat:
Błagam pomóźcie bo SP2 jest mi niezbędne!!!!!!!!!!!!!
Wywala mi taki komunikat:
Nie moźna zainstalować Windows XP Service Pack 2.
Klucz produktu uźywany do instalacji systemu Microsoft Windows moźe być nieprawidłowy.
Błagam pomóźcie bo SP2 jest mi niezbędne!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 8
Niech stwierdzenie "Kup oryginał to zainstalujesz SP" będzie podsumowaniem dyskusji.
Zamykam.
Zamykam.
Format Ci tu nie pomoźe niestety jeśli będziesz instalował tą samą kopię "windy". Naprade forum nie jest od tego aby radzić jak obchodzić się z pirackimi wersjami "okien". Przykro mi :cry: .
8) Pozdro.
8) Pozdro.
no tak ale skad ten klucz wziac?? i skad mam pewnosc ze jak teraz zrobie format, zainstaluje na nowo windowsa to ten klucz bedzie dobry i sp2 bedzie dzialac???!!!
Lia:
O ile wiem, to SP2 nie lubi początku klucza FCKGW–....
Masz juz chyba pomoc w tym temacie. Zmienisz klucz będzie SP2.
8) Pozdro.
no q**** draze ten temat bo sp2 jest mi niezbedny i dlatego MUSZE go zainstalowac a moja sytuacja jest jaka jest!!! i prosze o pomoc a nie o krytyke :x
Słuchaj panuje tu powszechnie jedno powiedzenie. Moźe kiedyś się z nim spotkasz jak będziesz taki nahalny. Nie drąź juz tematu i daj sobie spokój bo temat zamkną.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Lia tak mam pirata z kluczem FCKGW na poczatku!!! co mam zrobic zeby teraz zainstalowac sobie sp2??? blagam pomocy!
tomekma:
Ale niekaźdego stać zeby sobie Windowsa kupić! Czy jest jakaś moźliwość obejścia tego albo coś w tym stylu???
Dla Ciebie jedynym rozwiązaniem to kupno oryginalnego systemu :wink: .
8) Pozdro.
Strona 1 / 1