Dlaczego nie mogę mieć PS2? Czy ktoś mi odpowie?
Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2? :roll:
Odpowiedzi: 20
Dlaczego nie mogę mieć PS2?
bo moja z Michałkiem.
8)
Moźesz mieć.. wszystko zaleźy od kierunku wiatru i grubego portfela. Jeźeli mnie pytasz, to ci pozwalam :lol: :lol:
kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2? :roll:
pozwalam, moźesz :wink:
Chyba jednak problem tkwi w niskiej wilgotności powietrza.
Przypomnialo mi sie Dragon Ball i scalenie :D . Moze kolega nie ma wystarczajacej ilosci mocy, aby to zrobic :?:
Moźe on chciał jakąś fuzję kompa z gameboyem zrobić coby ps2 wyszło :?: :D
Windolar:kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2? :roll:
2.Metal, Metal kolorowy, Makulatura i do skupu :twisted: :twisted:
Puszeczki , zawsze mozna kleczec pod kosciolem , jest wiele wiele innych mozliwosci trzeba tylko chciec :) oczywiscie to moje poczucie humoru nie jest wysokich lotow ale taki juz jestem:P :twisted:
kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2? :roll:
Pewnie nie masz kasy, ale nie martw sie sa dwa wyjscia:
1.Idz do pracy i zarob
2.Metal, Metal kolorowy, Makulatura i do skupu :twisted: :twisted:
TYLKO BEZ URAZY TO TYLKO SUGESTIA :wink:
kolega kaandrian poprostu czeka na odpowiednią chwilę aby powiedzieć
"Mam Was jesteście w ukrytej kamerze !"
"Mam Was jesteście w ukrytej kamerze !"
LordziaQ:I gdzie zalozyciel tematu?!?!?!?!?! buuu
Zobaczyl te odpowiedzi to sie pewnie obrazil.
I gdzie zalozyciel tematu?!?!?!?!?! buuu
Seeker:kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2? :roll:
Bo nie :!: :twisted:
jestem za! a nawet przeciw! :twisted:
kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2?
:arrow: A moźna kupić podpowiedź??
Albo to jest jakieś audiotele. Tylko numeru nie podali :cry:
przyczyna jest prosta:
starzy kasy nie dali i dlatego teraz kaandrian drze się na forum źeby mu forsę poźyczyć :twisted:
starzy kasy nie dali i dlatego teraz kaandrian drze się na forum źeby mu forsę poźyczyć :twisted:
IcY:kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2?
Bo głupie pytania zadajesz :!:
–––EDIT–––
On chyba poprostu chciał swój pierwszy post napisać. Nie miał typ pomysłu i wyszło...
P.S.
Moźe by zrobic konkurs na najglupszy topic. :arrow: Ja głosuje za powyźszym.
ja głosuje za postami tematami uźytkownika "superjestem" to dopiero jest coś :)
kaandrian:Mam GameBoy Advance, własny komputer to dlaczego nie mogę mieć PlayStation2?
Bo głupie pytania zadajesz :!:
–––EDIT–––
On chyba poprostu chciał swój pierwszy post napisać. Nie miał typ pomysłu i wyszło...
P.S.
Moźe by zrobic konkurs na najglupszy topic. :arrow: Ja głosuje za powyźszym.
zaciekawil mnie ten temat a kolegi zalozyciela jak nie bylo tak nie ma :((((((((((((( (temat zagadka) :P
Bo nie :!: :twisted:
Pewnie sie obrazil.