Dla wszystkich urzytkownikow myszyLogitech MX

Mam taki problem. Kupilem ostatnio mysz MX 700 Logitecha na Allegro za 270zł no i jestesm ciekaw czy nie jest jakos wybrakowana. Tzn czy wam tez klapka od bateri uderza gdy mocno potrzasacie myszką i czy wasza naklejka na spodzie myszki tez sie sciera od zwyklego przejechania paznokciem. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 3

Ta mysz MX700 jest wywalona w kosmos stoi normalnie ok. 320zł. Optyczno–radiowa, jakies tam specjalne baterie. Ladujesz 1 min. mozesz uzywac przez caly dzien, a jak przez 1 h. to wtedy caly tydzien. Ma chyba z 5 przyciskow czy jakos tak.
Cave
Dodano
05.10.2003 00:15:48
tu sobie moźecie ją oblukać:

http://www.sklep.gral.pl/www/podzespoly/index_opis.php?id=2597

taką kasę wolałbym przeznaczyć na co innego,średnio gryzoń u mnie wytrzymuje maks 1,5 roku ale cóź bogatemu wszystko wolno :wink:
Xior
Dodano
04.10.2003 22:47:31
lucek.kabaczek:
Mam taki problem. Kupilem ostatnio mysz MX 700 Logitecha na Allegro za 270zł no i jestesm ciekaw czy nie jest jakos wybrakowana. Tzn czy wam tez klapka od bateri uderza gdy mocno potrzasacie myszką i czy wasza naklejka na spodzie myszki tez sie sciera od zwyklego przejechania paznokciem. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Za taka kaseto wolałbym z leksza dołozyć i dysk dokupic.. Ja mam mysz logitecha optyczna za 60 złotych i chula az miło..
Co ta myszka robi podejrzewam ze radiowa.. ale za ta kase..
Z tego cow iem myszek nikt nie chce naprawiać..
Pozdrawiam..
Anonymous
Dodano
26.09.2003 13:26:33
lucek.kabaczek
Dodano:
26.09.2003 00:30:22
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1