divix??
Witam!!
Mam mały problemik - zainstalowałem kumplowi na laptopie kodeki i divixy (już nie pamiętam jakie) i pojawił się mały problem - przy najechaniu myszką na film dostaje windosowski error - konkretnie ten z mo.żliwością wysłania - na pasku u góry w błędzie pokazuje się błąd explorrera!!
Starałem się wytłumaczyć że to nie moja winabo raczej już zęby na tym zjadłem i wiem że zainstalowanie kodeków raczej nie powoduje błędów , ale kolega mi nie wierzy - jedyny sektret jaki mi zdradził to że odinstalwał je ręcznie tzn usunął .Więc wpadłem na pomysł , że to jest przyczyną??Wypowiedzcie się czy mam rację ?? - Jego system to Windows XP Proffesional Center Edition - chyba że sterowniki nie są kompatybilne z tymi systemowymi bo jak się orientuje to takowe posiada ta wersja Center Edition. W dodaj usuń nie widzi tych divixów.Rejest został wyczyszczony ze wszystkich śmieci - ale to tylko przecież błędne wpisy - moze jakiś pomysł na możliwość oglądania filmów na tym lapie - jedyne fomaty jakie otwiera to rmvb i dvd.Tzn wcześniej otwierał , teraz to już nie wiem - czy przywrucenie systemu sprzed zainstalowania moich divixów pomoże ?? i czy przy okazji kolega nie straci śćiągniętych w tym czasie wiadomości (chodzi mi o jakieś filmy i muzykę , bo że oprogramowanie straci to wiem).Ma ktoś pomysł jak to ugryżć????System przeskanowany - nie ma wirów - ani żadnego syfu!!
tXh
Sry że powtarzam temat -ale nikt mi nie chce pomóc
Odpowiedzi: 1
fanatico:Sry że powtarzam temat -ale nikt mi nie chce pomóc
Jakby ktoś miał cos do napisania to napisałby w starym - http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/332074.aspx
Dlatego - kłódka.