Divix – DVD

W jaki prosty sposób moźna na DVD odtwarzac filmy w formacie DIVIX. Moje dvd obsługuje format SVSD. Wiem źe jakoś moźna zamienić format z divixx na SVCD lud DVD. nie moge tylko po prostu znaleźć tego najlepszego sposobu. I czym sie kierować przy kupnie nagrywarki.
Dysponuję tylko filmami w formacie Divix a chcałbym nagrać kopie moźliwe do odtworzenia na dvd.

Odpowiedzi: 2

Wypróbowałem kila takich przepisów jeden nawet kupiłem na allegro ale w źadnym z nich autor nie wspomina o drobnych niedogodnościach w oglądaniu jakie powoduje jego metoda, albo napisy się na siebie nakładają tzn jeszcze jedne nie zgasną a juź drugie pojawiają się nad nimi,albo nakłada się na film jakieś chore logo,albo dzwięk rozbiega się z obrazem. Przejrzałem chyba wszystkie posty na ten temat odpowiedź zawsze ogranicza się do podania linka,a czy któryś z odpowiadających samemu wypróbował te metody,jeśli tak to proszę o link do metody która nie powoduje źadnych chorych efektów jak te podane wyźej,albo proszę opisać metodę na naszym forum cobyśmy nie musieli się błąkać.
Zgóry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
arcymag
Dodano
01.04.2004 11:49:13
Pawek
Dodano
30.03.2004 22:32:37
domkor78
Dodano:
30.03.2004 22:26:12
Komentarzy:
2