Diskeeper 8 – zwiększ wydajność komputera o 200%
Nie instalowalem jeszcze tego, ale jestem ciekaw ile w tym prawdy ...
http://news.di.com.pl/?lp=4685
Jakby ktos juz mial jakies doswiadczenia z tym, to podajcie Wasze opinie.
Aha – i nie wiem czy to progs darmowy, czy nie (z tej stronki wyglada na to, ze darmowka).
http://news.di.com.pl/?lp=4685
Jakby ktos juz mial jakies doswiadczenia z tym, to podajcie Wasze opinie.
Aha – i nie wiem czy to progs darmowy, czy nie (z tej stronki wyglada na to, ze darmowka).
Odpowiedzi: 6
Panowie – tu nie ma sie czym zachwycac. Przeciez to zwykly soft do defragmentacji dyskow a zreszta w XP tez macie Diskeepera :D .
a jaki masz komp, bo ja proc. 2GhZ i 512RAM–u... i zrobił mi to no w ok. 40minut (dokładnie nie liczyłem), ale i tak chyba szybko nie... :)
pzd.
pzd.
ja teź zdefragmentowałem, mam równiez dysk 40 GB, dysk C tylko defragmentowałem i robił to około 1 godz., róźnicy nie widzę :roll: :roll: :roll:special:
pobierajcie, aktualnie dzisiaj robiłem defragmentacje i ten program jest przy tym super (zresztą po to on jest :)) Dysk 40 GB zdefragmentował mi ok. 30 minut, a miałem go chyba całego zajętego. Na dysku C miałem 18GB danych, na D: mam 15GB. Rzeczywiście ten program to wielkie BRAWA dla autora. Nie ość ze zdefragmentuje to rzeczywiście poprwi stabilnośc systemu :). Mam pytanie bo on jest po angielsku, a chciałbym czytać w nim po polsku, czy ktoś widizł gdzies łątkę spolszczającą....
naprawdę warto pobrać.....
pzd.
pobierajcie, aktualnie dzisiaj robiłem defragmentacje i ten program jest przy tym super (zresztą po to on jest :)) Dysk 40 GB zdefragmentował mi ok. 30 minut, a miałem go chyba całego zajętego. Na dysku C miałem 18GB danych, na D: mam 15GB. Rzeczywiście ten program to wielkie BRAWA dla autora. Nie ość ze zdefragmentuje to rzeczywiście poprwi stabilnośc systemu :). Mam pytanie bo on jest po angielsku, a chciałbym czytać w nim po polsku, czy ktoś widizł gdzies łątkę spolszczającą....
pzd.
pzd.
OStatnio gadałem z informatykiem, on mówił źe to jest najlepszy program do defragmentacji.
A koleś się zna na rzeczy.
A koleś się zna na rzeczy.
to jest 30 dniowy trial :(
wlasnie go sciagam, jak wyprubuje to opisze przezycia
pozdr. road
wlasnie go sciagam, jak wyprubuje to opisze przezycia
pozdr. road