Diskeeper 8 – zwiększ wydajność komputera o 200%
Nie instalowalem jeszcze tego, ale jestem ciekaw ile w tym prawdy ...
http://news.di.com.pl/?lp=4685
Jakby ktos juz mial jakies doswiadczenia z tym, to podajcie Wasze opinie.
Aha – i nie wiem czy to progs darmowy, czy nie (z tej stronki wyglada na to, ze darmowka).
http://news.di.com.pl/?lp=4685
Jakby ktos juz mial jakies doswiadczenia z tym, to podajcie Wasze opinie.
Aha – i nie wiem czy to progs darmowy, czy nie (z tej stronki wyglada na to, ze darmowka).
Odpowiedzi: 20
Nom. Jesli chodzi o NTFS to PerfectDisk jest najlepszy i najszybszy.
dzieki :–)
http://www.raxco.com/products/downloadit/perfectdisk2000_download.cfm
e–walker mozesz dac linka do programu :D
Próbowałem Diskeeper'a , ale i tak będę optował za PerfectDisk'iem – moim zdaniem lepszy :!:
No jak ogladales serial to chyba widziales jak bil hakiem hajdukow hrabiego chodzilo mi o cios typu hak.Pozdrawiam.
apropos tego topicu mam pytanko: czy jest jakis program godny uwagi, przyspieszajacy defrfagmentacje (o ile to wogole mozliwe)?? chodzi mi o sprawdzony soft
Stylowy a Ty widziałeś kiedyś źeby Janosik kogoś hakiem częstował ? Bo mnie tak się wydaje źe to raczej jego nim potraktowali... 8)
No Aligator nie srorz sie tak bo moze jemu chodzilo o hak typu hak np do powieszenia sie a ty odrazu po zeberkach co ty Janosik jestes.Pozdrawiam.
limal:
Hmm mam małe pytanko ma ktoś moze haka na Diskeepera 8 ???
Hakiem to my Cię tu kolego limal po źeberku moźemy przejechać :wink:
A tak serio, to jak wspomniał Tomek poczytaj regulamin wpierw, po czym zapraszamy do dalszego korzystania z forum, z poźytkiem dla Ciebie i dla nas tu zgromadzonych /oby/ :lol: :lol: :wink:
limal:
Buahahahahaha
Regulaminu się nie czytało ??
Masz racje Panie Moderatorze
Zainstalowałem Diskeeper.8.0
Myślałem źe dodatkowo ma jakieś funkcje które odblokowuja ukryte funkcie windowsa.. No niby te 200 procent. (samą defragmentacją to nie da rady az tyle)
A tu tylko dobra defragmentacja..
Generalnie niczym się to nie rózni to od innych tego typu programów.
Pozdrawiam
Zainstalowałem Diskeeper.8.0
Myślałem źe dodatkowo ma jakieś funkcje które odblokowuja ukryte funkcie windowsa.. No niby te 200 procent. (samą defragmentacją to nie da rady az tyle)
A tu tylko dobra defragmentacja..
Generalnie niczym się to nie rózni to od innych tego typu programów.
Pozdrawiam
Chlopaki (a szczegolnie special), nikt tu nikogo nie zamierza obdzierac ze skory :wink: . Przekazalem jedynie swoje zdanie na temat programu, ktoremu nie za bardzo trzeba poswiecac uwage. To tylko nowa wersja poprzednikow i tyle. Nie szyje, nie gotuje, nie wyszukuje najnowszych kawalkow w necie. A to, ze na stronie ktora podal t123, mozna wyczytac ewidentne bzdury o 200% wzroscie wydajnosci ? Porzadkujac dysk nawet wersja deskeepera zawarta w XP osiaga sie taka sama "wydajnosc". To tylko chwyt reklamowy. To samo pisze sie o programach ktore rzekomo przyspieszaja surfowanie w necie – same superlatywy a rzeczywiste wyniki znikome albo nie ma ich wcale.
Ja tak szczerez to popieram EL NINO, z czystej ciekawości uźyłem Deskeeper 8.0 i jakoś nie widze piorunujących wyników.
To samo uzyskiwałem podczas defragmentacji Windowsowskim Defragmatorem.
Pozdrówki
To samo uzyskiwałem podczas defragmentacji Windowsowskim Defragmatorem.
Pozdrówki
no chyba mnie zaraz niespacyfikujecie? oczywiście macie rację, ale ja tylko wypisałem swoją wypowiedź na ten temat, bo to temat o Deskeepr 8.0 i słusznie podejrzewam źe ten program jest warty podejrzenia, a co do programu bezpłatnego wstawionego w Windowsa nie chce mi się o tym więcej pisać. W ogóle nigdy do nie uźywałem i nię będę, bo czekać chyba bym musiał za 4 godziny, a w tym czekam ok. 1h. Nie mam nic do poprzednich wersji Deskeeper lub do jakiś innych tego typu programów więc nie obdzierajcie mnie od razu ze skóry..., ja tylko pisze i zachęcam z jego korzystania...
pzd.
pzd.
Hehe, dobre EL NINO, to Ci sie udało. Poza tym zgadzam sie z Tobą. ja równieź gustuje w sprawdzonych programach. Nowości wprowadzam bardzo ostroznie i z umiarem...
Oczywiscie – jest godna polecenia tylko dlatego, ze ma za nazwa cyferki 8.0
Nie wiem, moze jestem niedzisiejszy, ale nie wystepuje u mnie owczy ped do rzeczy ktore sie dopiero co pokazaly. Wystarczaja mi bowiem w tym wypadku dobre, sprawdzone programy.
Jeszcze jedno – ten z Windowsa jest bezplatny ? :wink:
Nie wiem, moze jestem niedzisiejszy, ale nie wystepuje u mnie owczy ped do rzeczy ktore sie dopiero co pokazaly. Wystarczaja mi bowiem w tym wypadku dobre, sprawdzone programy.
Jeszcze jedno – ten z Windowsa jest bezplatny ? :wink:
Athlon 1,7 512 ram DDR, płyta Asus A7V333, Segate Barracuda 4 40 GB, Sound Blaster Live 5.1, GF 4 MMX440 64mb
my się tutaj niczym nie zachwucamy tylko wymieniamy między sobą poglądy, w Xp to jest Deskkeepr ale bardzo okrojony, taka tam standardówka jak w kaźdym Windowsie, a ten Deskeeper w wersji 8.0 jest aplikacją godną polecenia i chyba nie bedziemy tu porównywali tego z Windowsa z aplikacją płatną...
pzd.
pzd.