DirectX 9.0c
Mam Radeona 9200SE 128Mb. Na DirectX 9.0b chodziło wszystko lux. Zainstalowałem 9.0c i komp zaczoł się wieszać. Wiesza się np. w momencie zmiany kompozycji np: z Windows XP na klasyczny windows. Noi przy gierkach czasami. Co to moźe być??
Odpowiedzi: 11
wkurza mnie ten XP. Mam niezłego kompa:
Amd Athlon 2500+
Biostar K7VTA3
256Ram
Caviar 80GB
Radeon 9200
Moźe lepszy 98
Potrzebuje systemu dobrego do internetu, gier i programów. Myślałem źe XP jest najlepszy ale powoli wątpie w niego.
Amd Athlon 2500+
Biostar K7VTA3
256Ram
Caviar 80GB
Radeon 9200
Moźe lepszy 98
Potrzebuje systemu dobrego do internetu, gier i programów. Myślałem źe XP jest najlepszy ale powoli wątpie w niego.
Taaaaaaaaaa tylko ile mozna
W takich sytuacjach przewaźnie pomaga ziomek FORMAT :wink:
Mam nowy komputer. Mam najnowszą wersje biosa. Napewno jest dobry:) No a jak spróbuje zainstalowac....i będzie to samo?? To jak to usunąć??
Trochę inny problem, ale moźe rozwiązanie będzie identyczne – zapoznaj się, proszę, z tym wątkiem:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=50122
Jak widać bowiem te 9200SE róznych cudów wymagać mogą.
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=50122
Jak widać bowiem te 9200SE róznych cudów wymagać mogą.
Skanowałem Nortonem nic nie mam
Wersje DirectX 9.0c mam zainstalowaną z SP2.
Boje sie instalować, bo zainstaluje i co później.....
Będzie się wieszać a ja go nie usune. Bo programy do usuwania directx nie usuwają wersji c
Wersje DirectX 9.0c mam zainstalowaną z SP2.
Boje sie instalować, bo zainstaluje i co później.....
Będzie się wieszać a ja go nie usune. Bo programy do usuwania directx nie usuwają wersji c
Bobi_robert:
O antyspyware pewnie Tobie chodziło ??
Masz racje
Pozdro
godunow:
naleźy przeskanowac system antyspamem i antywirusem
Antywirusem to bym sie zgodził ale antyspamem to nie bardzo wiem w jakim celu
O antyspyware pewnie Tobie chodziło ??
Rockers:
Mam Radeona 9200SE 128Mb. Na DirectX 9.0b chodziło wszystko lux. Zainstalowałem 9.0c i i komp zaczoł się wieszać. Wiesza się np. w momencie zmiany kompozycji np: z Windows XP na klasyczny windows. Noi przy gierkach czasami. Co to moźe być??
Mam Podobna karte radeon 9200 full wersjon 128 ramu direct 9.0c chodzi bez problemu .! Oraz windows xp +Sp–2
Moźe spróbój najpierw jeszcze raz przeinstalowac tego directa coś nie tak zainsralowało ?? moze??
Bardziej jednak bym podejrzewał ze coś siedzi w kompie jakies ustrojstwo i naleźy przeskanowac system antyspamem i antywirusem
Pozdro
Stery mam najnowsze. Przyspieszenia są wszystkie włączone. testy przebiegają pomyślnie. Nie wiem co jest??
czy to wina Xp moźe na 98 szło by lepiej??
czy to wina Xp moźe na 98 szło by lepiej??
Przeinstaluj directX 9.0c z innej wersji instalacyjnej.
Z uruchom komenda dxdiag i sprawdz czy wszystko gra.
Stery najnowsze do płyty głównej wgrane.
Jak nic moźe karta nie lubi directX 9.0c.
Z uruchom komenda dxdiag i sprawdz czy wszystko gra.
Stery najnowsze do płyty głównej wgrane.
Jak nic moźe karta nie lubi directX 9.0c.
Strona 1 / 1