DirectX 8.1 z kąd ściągnąć ???
Mam DirectX 9.0 ale czytałem źe niejest zbyt dobry i chciałbym powrócić do wcześniejszej wersji(8.1).Jedynym problemem jest to źe nigdzie nie moge go znajść(same niedziałające linki) a jak juź znajde to pisze źe to jest albo do win NT lub 2000 a ja potrzebuje Do XP Professional. Jak ktoś zna link to niech poda.
THX !!!
THX !!!
Odpowiedzi: 15
Format najlepszy na wszystko.
Starsze gry mi nie chodzą i podobnie jest z filmami.
A co do DirectX Uninstaller for XP/.NET to nie moge nim odinstalować tego świństwa bo wyskakuje mi błąd.
Będe musiał zrobić :( FORMATA :(
A co do DirectX Uninstaller for XP/.NET to nie moge nim odinstalować tego świństwa bo wyskakuje mi błąd.
Będe musiał zrobić :( FORMATA :(
Ja nie rozumiem, co Wy chcecie od DirectX 9. Ja mam juź wersję 9.0b i jestem zadowolony. Pamiętajcie, źe niedługo, czy chcecie, czy nie będziecie sobie musieli go sprawić, chcac pograc w jakąś nowszą grę...
Czy u ciebie ten direct 9 działa źle :?:
Bo to, źe coś tam gdzieś kiedyś od kogoś słyszałeś o niczym nie swiadczy. Jeśli nie występują problemy nie ma sensu kombinować.
Bo to, źe coś tam gdzieś kiedyś od kogoś słyszałeś o niczym nie swiadczy. Jeśli nie występują problemy nie ma sensu kombinować.
No i tutaj jeszcze... 8)
Szukałem ale nie mogłem znaleść na forum tago jak odinstalować tego Directx'a 9.Pewnie to banalnie proste ale ja naprawde nie wiem jak to zrobić :oops: ,napiszcie lub podajcie linka gdzie pisze jak to zrobić.
PROSZE
PROSZE
Żeby powrócić do 8.1 naleźy usunąć najpierw 9.0. Zrobiłeś tak ? Było na forum, poszukaj, są pewne z tym problemy.
Aby sprawdzić wersję directa wejdź start, uruchom i wpisz dxdiag :wink:
Aby sprawdzić wersję directa wejdź start, uruchom i wpisz dxdiag :wink:
Pojawił sie kolejny problem :( po zainstalowaniu i ponownym uruchomieniu według programu AIDA32 mam nadal DirectX 9.0, Nie wiem czy to błąd programu czy DirectX'a.
Gdzie moźna w systemie sprawdzić jaką sie ma aktualnie wersje DirectX'a ??
Gdzie moźna w systemie sprawdzić jaką sie ma aktualnie wersje DirectX'a ??
Co do Microsoft'a jest tam Directx 8.1b ,dla 98,NT i dla 2000 to który mam ściągnąć ??
Juź nie trzeba, w linku od SLAY3R jest wyraźnie napisane który jest do XP
Dzienki wszystkim za pomoc :wink:
Co do Microsoft'a jest tam Directx 8.1b ,dla 98,NT i dla 2000 to który mam ściągnąć ??
Chcesz dobrze działającego directa 9, ściągnij z TĄD
Działa wyśmienicie :)
Tutaj są teź directy z serii 8.
Działa wyśmienicie :)
Tutaj są teź directy z serii 8.
Najlepiej ściągać DirectX ze strony www.microsoft.com .Tam zawsze są jakieś nowsze wersje i aktualnienia.Moźna wybrać język polski :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Moźesz równieź poszukać w czasopismach które kiedyś kupiłeś.
Jeśli takowe kupiłeś.
np. a CD ACTION zawsze dawali.
Pozdrówki
Jeśli takowe kupiłeś.
np. a CD ACTION zawsze dawali.
Pozdrówki
Jest tutaj
Tylko, ,źe w języku naszych zachodnich sąsiadów(czyt.niemców)
Szukam dalej i jak coś więcej znajde to zapodam.
Update:Sory za poprzedniego linka :( :( ale robiłem go na szybko.Tera jest dobry 100% i działający.Znalzlem go na stronce komputer świata.
Tylko, ,źe w języku naszych zachodnich sąsiadów(czyt.niemców)
Szukam dalej i jak coś więcej znajde to zapodam.
Update:Sory za poprzedniego linka :( :( ale robiłem go na szybko.Tera jest dobry 100% i działający.Znalzlem go na stronce komputer świata.
Strona 1 / 1