direct x

Proszę w opcjach direct x spróbować zmniejszyć przyspieszenie sprzętowe.Taką odpowiedź dostałem z Cenegi (Nie mogę uruchomić gry)
Proszę o wskazówki gdzie i jak to się robi
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 6

Usunąłem ATI catalizator i panel
Wgrałem jeszcze raz pojawił się panel ATI
Juź raz miałem to samo
Skąd pobrać jakiś dobry Dirext
Pozdrawiam
Mam jeszcze jedno pytanie–prośbę moźe tu robię błąd
Z cenegi dostałem podpowiedź źebym uaktualnił sterowniki karty dźwiękowej
Ja mam Creative SB Audigy –gdy wdrywałem do komputera z płyty to wgrałem tylko drivery
Zadnego komponentu–czy to moźe być błąd
Gdy chciałem wgrać same drivery nowsze to mam
kłopoty–nie chcą się wgrać
Moźe wybieram złe pliki
Pozdrawiam cdn
Audigy Web Update – Audigy Drivers
Kategoria: Krytyczne
Rozmiar pobieranych plików: 13.50 MB
This web update is for Microsoft Windows 2000 and Windows XP users only. This update has been divided into 5 smaller files so that you can choose to download only the portions you require, or to spread out your downloads over several sessions.
Audigy Driver AUD_EAX4DRV_031031.exe (13.4 MB)
Creative Audio HQ AHQ20031017.exe (6.84 MB)
Creative PlayCenter PLC20031009.exe (21.6 MB)
Creative Recorder CTREC20030910.exe (6.18 MB)
Creative Taskbar TBAR20030910.exe (3.6 MB)
You can download and install the Audigy Driver (AUD_EAX4DRV_031031.exe) on your system even if you have not installed any Audigy drivers previously.
If you have previously installed any of the applications listed above, you will also need to download and install the respective application update(s) to ensure correct functionality
Taki komunikat dostałem
Zainstalowałem uaktualnienie –teraz poszło chyba dlatego źe mam juź SP1
I teraz jeszcze pytanie .Czy lepiej obnizyć przyspieszenie w Direx
Czy ekran–zaawansowane–ustawienia–rozwiazywanie problemów–przyspieszenie sprzetowe ja mam pełne
Pozdrawiam
Amator
Dodano
03.09.2004 16:46:34
Czasem zdarza się, źe mimo prawidłowego "niby" zainstalowania DX–ów jednak to nie jest cąłkiem cacy.
Spóbować winieneś przeinstalować DX–y – najlepiej z innej paczki instalacyjnej ,ale w ogóle to skoro juź takie coś występuje to bym zaczął od poczatku – wyrezanie sterowników ati – na ich stronie jest jakiś cat–uninstaller.
Potem przeinstaluj sterowniki chipsetu płyty głównej, instalacja catalystów i DX.
Rebe
Dodano
03.09.2004 16:42:13
Ostrzezenie
Nie udało się uruchomić panelu sterowania ATI, gdyź nie jest zainstalowany źaden sterownik ATI, lub sterownik ATI nie działa poprawnie. Panel sterowania ATI zostanie teraz zamkniety
Dostaję taki komunikat , chociaź wgrałem sterowniki
Teraz to juź sobie nie poradzę
Pozdrawiam

Przyspieszenie Direct niedostępne
Przyspieszenie Direct3d niedostępne
Przyspieszenie teksturowe niedostępne
Teraz nic nie dziala Ratunku
Pozdrawiam
Amator
Dodano
03.09.2004 16:19:08
Nie – to tylko zmiany programowe, z których zawsze mozesz wrocić od poprzednich.
Rebe
Dodano
03.09.2004 16:08:10
Duźe dzięki
Czy mogę coś rozwalić jak będę zmieniał ustawienia
Pozdrawiam
Amator
Dodano
03.09.2004 15:50:05
dxdiag w uruchom i w zakładce dźwięk jest suwak, a w zakładce ekran przyciski pozwalające wyłaczać i właczać przyspieszenie.
Rebe
Dodano
03.09.2004 14:56:52
Amator
Dodano:
03.09.2004 14:37:50
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1