detecting ide driwers

podczas uruchamiania komputera przed pokazaniem sie zainstalowanych dyskow i czytnikow cd, pojawia sie komunikat o takiej teeści detecting ide driwers ,do tej pory tego nie było,może zaczyna dziać sie coś złego proszę o pomoc iewentualne porady,dzięki z gory

Odpowiedzi: 2

Nie dodawałem żadnego nowego sprzętu.A co do mojego sprzetu to ;płyta-PM8M3-V MS7211 VIA;procesor-INTEL CELERON D 346 3,06G;karta grafiki-Ge Force FX5500;zasilacz-FEEL 300 TX ATX;moduł pamięci-DDRAM 512MB;dysk twardy-Western Digital 160 GB2MB ATA100.A co do zlej pracy zasilacza to może ale po walnięciu w kompa pioruna spaliło go iserwis wymienił go na nowy ale problem ktory wcześniej opisałem pojawił sie przed wymianą zasilacza tak więc dalej nic nie wiem co z tym fantem zrobić.
WIBRACYJNY
Dodano
30.07.2007 00:26:00
Dodawałeś ostatnio jakiś sprzęt, kartę? Komunikat może być spowodowany złą pracą zasilacza .To że do tej pory było ok nic nie znaczy . Poza tym postaraj się na przyszłość jeśli masz problem, bardziej szczegółowo opisać jakim dysponujesz sprzętem .Przyczyn komunikatu , który podałeś może być wiele. Ja podałem taką , która jest prawdopodobna - i nie musi być jedyna.
Seeker
Dodano
29.07.2007 22:53:40
WIBRACYJNY
Dodano:
29.07.2007 22:18:55
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1