desktop i punkty dostępne
Chodzi mi o przywracanie systemu. Dlaczego jak utowrzyłem sobie punkt przywracania systemu, po właczeniu sprawdzeniu czy jest no było pogrubine w kalendarzu, natomiast gdy sprawdziłem za tydzień nie było go! Nawet tego utworzonego 2 dni wczesniej. Dlaczego noe znikają na dysku mam miejsce... co jest?
A drugi problem polega na tym ze miałem spyware no i zmienił mi tapete na SPYWARE INFECTED cos tam dalej. No to klikam własciwości i probuje zmienić tapete w zakładce WyGLAD, ale jak sie okazuje nie moźna zablokowane jest? Jak to zmienić?
A drugi problem polega na tym ze miałem spyware no i zmienił mi tapete na SPYWARE INFECTED cos tam dalej. No to klikam własciwości i probuje zmienić tapete w zakładce WyGLAD, ale jak sie okazuje nie moźna zablokowane jest? Jak to zmienić?
Odpowiedzi: 1
ad 1:
Właściwości ikony mój komputer –> zakładka p;rzywracanie systemu i zwiększ sobie rozmiar "miejsce na dysku do uźycia" czy coś takiego
ad 2:
poszukaj na forum bo kilka razy o tym było
(dział bezpieczeństwo)
Właściwości ikony mój komputer –> zakładka p;rzywracanie systemu i zwiększ sobie rozmiar "miejsce na dysku do uźycia" czy coś takiego
ad 2:
poszukaj na forum bo kilka razy o tym było
(dział bezpieczeństwo)
Strona 1 / 1