DENERWUJACA SPRAWA, PROSZE O PILNA ODPOWIEDZ!! :)
zauwazylem ze od pewnego czasu niektore programy nie zapisuja swoich ustawien,np bitcomet nie zapisuje limitu predkosci pobierania,bo jak go wylacze to spowrotem jest brak limitu, dzisiaj zauwazylem ze w deamon tools wylaczylem ostatnio autostart wraz z systemem ale on dalej sie wlacza automatycznie a pole z autostartem jest zaznaczone chociaz je odznaczylem oraz ze winamp wrocil do ustawien domyslnych. czy moze mi ktos powiedziec co jest tego przyczyna i ewentualnie jak sobie z tym poradzic?? dzieki i prosze o odpowiedz:)
Odpowiedzi: 3
jak ustawienia zmieniam to komputer dziala dalej dobrze a zawsze go wylaczam normalnie przez start itd...
co do antyspyware to mam "antyspyware doctor" i on wlasnie tez sie nie wlacza z systemem chociaz takie ma ustawione opcje. niektore programy zapamietuja ustawienia ale czesc nie tak jak to napisalem wyzej. nie wiem co sie dzieje... :?
co do antyspyware to mam "antyspyware doctor" i on wlasnie tez sie nie wlacza z systemem chociaz takie ma ustawione opcje. niektore programy zapamietuja ustawienia ale czesc nie tak jak to napisalem wyzej. nie wiem co sie dzieje... :?
A przypadkiem jak juz ustawiasz to wszystko, to nie wiesza sie tobie komputer?? Czasami sie traci ustawienia pulpitu itp jak sie "brutalnie" wyłaczy/zrestartuje komputer. Sprobuj ustawic wszystko jak trzeba, wcisnać F5 i start/zamknij system. Uruchom komputer i zobacz czy jest ok. Moźe tez windows padł tobie i przywróciles "ostatnie dzialajace ustawienia" i dlatego tak jest.
Albo masz jakis program np. "Microsoft antispyware" lub jakis inny od robakow/trojanow , ktory przywraca domyslne ustawienia, gdy je edytujesz np. za pomocą "msconfig", bo mysli ze to virus zmienia. (?)
Albo masz jakis program np. "Microsoft antispyware" lub jakis inny od robakow/trojanow , ktory przywraca domyslne ustawienia, gdy je edytujesz np. za pomocą "msconfig", bo mysli ze to virus zmienia. (?)
czy ktos moze mi pomoc bo nie wiem jak sobie z tym poradzic a jest to problem bo nie wlaczaja mi sie przy autostarcie potrzebne programy i niektore ustawienia nawet windowsa sie nie zapisuja :(
prosze o odpowiedz i pomoc!!!!!
prosze o odpowiedz i pomoc!!!!!
Strona 1 / 1