Denerwujaca muzyka – mini sonda
Chcialem zapytac jaka piosenka najbardziej denerwowala Was w tym roku? /to tak z czystej ciekawosci/.
Mnie osobiscie najbardziej denerwuje Crazy frog..
Mnie osobiscie najbardziej denerwuje Crazy frog..
Odpowiedzi: 12
Ja ją słysze codziennie bo w radiu grają jak tylko zaczyna to przełączam na inną stacje
adik154:Over:Jakoś chyba miałem szczęście i nie słyszałem ani jednej piosenki mandaryny..fart ? :wink:
fart albo tylko ci sie wydaje ze nie słyszałeś :mrgreen:
wolę źyć w niepewności..
Over:Jakoś chyba miałem szczęście i nie słyszałem ani jednej piosenki mandaryny..fart ? :wink:
fart albo tylko ci sie wydaje ze nie słyszałeś :mrgreen:
Jakoś chyba miałem szczęście i nie słyszałem ani jednej piosenki mandaryny..fart ? :wink:
klonpiotr:
mnie dobijają ivan i delfin....... czarne oczy/dziewczyna
To nie mów! To moja ulubiona piosenka.
A co Mandaryny: to źe śpiewa w playbacku i jest źoną Wiśniewskiego, nie znaczy od razu, źe to nieporozumienie! ;–)
Mandaryna to nieporozumienie! Zero głosu, wypromowana po znajomości. Żenada... :?
Jeśli o mnie chodzi to Crazy frog..
Jeśli słyszę ją raz na jakiś czas to jest oki...
Ale jak jakiś koleś w akademiku grał ja co noc przez godzinę w kółko :evil: ..... to poprostu co za duźo to nie zdrowo.
Teraz jak ją słyszę to myslę.... O Boźe znowu :?
Jeśli słyszę ją raz na jakiś czas to jest oki...
Ale jak jakiś koleś w akademiku grał ja co noc przez godzinę w kółko :evil: ..... to poprostu co za duźo to nie zdrowo.
Teraz jak ją słyszę to myslę.... O Boźe znowu :?
teź lubię diesel'a i bynajmniej nie chodzi mi o silnik :wink:
chyba tak ze podoba mu sie ten temat albo ja teź nie rozumiem...
Over:bo ma fajne upodobania!
jak mam to odebrac?
nie napastuj go, bo ma fajne upodobania!
mnie chyba denerwowały wszystkie polskie.. i te co brat za ściana puszczał :wink:
mnie chyba denerwowały wszystkie polskie.. i te co brat za ściana puszczał :wink:
głupi temat.
Strona 1 / 1