deinstalacja directx
Zainstalowalem directx w wersji 9.0c ale mam problem polegajacy na tym, ze chce zainstalowac gre i program mi wypisuje, ze potrzebne jest directx w wersji 8.1 lub wyzsze. Teoretycznie nie powinno byc problemu, poniewaz dxdiag wykazuje w systemie directx w wersji 9.0c. Ale zeby wyeliminowac blad w programie instalacyjnym chce zdeinstalowac directx w wersji 9.0c i zainstalowac je ponownie, w nadziei, ze to rozwiaze problem. Czym zatem zdeinstalowac directx? Mozna prosic o link do takiego programu? Czy w windows xp home z service pack2 pojdzie directx w wersji 8.1? Na stronach microsoftu widzialem ta wersje ale tylko dla systemow windows 95/98. Z gory dziekuje za odpowiedz na moje pytania.[/list]
Odpowiedzi: 1
Linków szukał nie będę – dxuninstaller, dxeradicator i pewnie jeszcze jakieś, ale nie pomne nazw.
DX8.1 pójśc to pójdzie tyle, źe system po kastracji z DX9 pójść nie musi. Powinieneś o tym ryzyku pamiętać nim się za deinstalację zabierzesz.
DX8.1 pójśc to pójdzie tyle, źe system po kastracji z DX9 pójść nie musi. Powinieneś o tym ryzyku pamiętać nim się za deinstalację zabierzesz.
Strona 1 / 1