defragmentacja rejestru
czy mógłby ktoś wyjaśnić, na czym polega defragmentacja rejestru. Co moźna zyskać gdy się ją przeprowadzi. Czy są jakieś programy, najlepiej darmowe do tego.
Chciałem się teź zapytać, jakie programy polecacie do backupu rejestu, oraz waźnych plików systemowych, oraz do czyszczenia rejestru ze zbędnych lub nieprawidłowych wpisów. Teź bym prosił o darmowe rzeczy, lub takie, które nie mają zbyt duźych ograniczeń w działaniu.
uźywam xp home.
a co byście polecili do instalowywania i odinstalowywania programów? Warto uźywać takich rzeczy, czy poprzestać tylko na dodaj/usuń programy.
Z góry dzięki za pomoc.
Chciałem się teź zapytać, jakie programy polecacie do backupu rejestu, oraz waźnych plików systemowych, oraz do czyszczenia rejestru ze zbędnych lub nieprawidłowych wpisów. Teź bym prosił o darmowe rzeczy, lub takie, które nie mają zbyt duźych ograniczeń w działaniu.
uźywam xp home.
a co byście polecili do instalowywania i odinstalowywania programów? Warto uźywać takich rzeczy, czy poprzestać tylko na dodaj/usuń programy.
Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedzi: 5
fidelio:
Rebe a Erunt bezpieczny jest? Nie usuwa dobrych wpisów? :?:
Na jakąś krzywdę z jego strony nie trafiłem. On nie jest klasycznym czyscicielem, a bardziej programem porządkującym strukturę.
Rebe a Erunt bezpieczny jest? Nie usuwa dobrych wpisów? :?:
ERUNT , a szczegóły w opisie i pomocy do niego.
Polega na usunięciu pustych miejśc – scaleniu po usuniętych wpisach.
Warto – system i programy mają szybszy dostęp do odwołań.
ERUNT , a szczegóły w opisie i pomocy do niego.
Warto umieszczac posty w odpowiednim dziale.
Strona 1 / 1